R5 1600 AF RTX 2060 Sistemde Death Stranding'de düşük GPU Kullanımı

İşletim sistemi
Windows 10

422470

Hectopat
RAM
corsair 8+8 16gb ram 3000mhz
Ekran kartı
rtx 2060 6gb
Anakart
gigabyte a320mh
İşlemci
ryzen 5 1600af
Bu sistem de 1080p en yüksek ayarlarda GPU kullanımı düşük ve FPS de düşük. Test videolarında daha yüksek FPS alınıyor. Ayarları düşürsem de kullanım ve FPS aynı kalıyor.

aaa.png

Son düzenleyen: Moderatör:
DLSS'i açmaya gerek yok işlemciye daha çok yük bindirir.

DLSS kapalıydı zaten FPS düşük olunca açayım dedim yine aynı FPS alınca konu açtım zaten.

Düz DS de sorun yoktu sadece DC olanında bu sorun var. Bu düz oyunun bir üstü olunca FPS ondan düşüktür demiştim ama FPS hep aynı olunca şüphelendim.

Tuhaf, DLSS kapatıp dener misin? Sadece bu oyunda mı oluyor?

FPS sorunu bir de CS:GO'da oluyor hocam orta ayarlarda oynamama rağmen eski 1060 6 GB kartımla aldığım FPS'nin aynısını alıyorum.

Son düzenleme:
DLSS kapalıydı zaten FPS düşük olunca açayım dedim yine aynı FPS alınca konu açtım zaten.

Düz DS de sorun yoktu sadece DC olanında bu sorun var. Bu düz oyunun bir üstü olunca FPS ondan düşüktür demiştim ama FPS hep aynı olunca şüphelendim.

FPS sorunu bir de CS:GO'da oluyor hocam orta ayarlarda oynamama rağmen eski 1060 6 GB kartımla aldığım FPS'nin aynısını alıyorum.

Bir de kendim baktım benim de GPU kullanımım artmıyor oyun motoru daha çok işlemciye dayalı sanırım ki çözünürlük arttırsan da GPU kullanımı artmıyor.

2K kullanımı
1674330621057.png

1080p kullanımı
1674330741854.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı