Merhaba, FPS'im gereğinden az ve bu can sıkıcı bir durum internetten test videolarını benimle aynı hazır sistemlerin videolarını izlediğim zaman benden daha fazla FPS aldıklarını görüyorum bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?
Merhaba, FPS'im gereğinden az ve bu can sıkıcı bir durum internetten test videolarını benimle aynı hazır sistemlerin videolarını izlediğim zaman benden daha fazla FPS aldıklarını görüyorum bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?
Bunlar oyunlar ve oynadığım ayarları;
Valorant tüm ayarlar düşük görüntü 120-140FPS
PUBG Medium 60-65FPS
GTA V Ultra 60-70 FPS
Bunlarda karşılaştırma yaptığım videolar;
Ya evet internetten AMD ayarları izleyerek yaptım ama pek bir sonuç alamadım gibi FPS hala aynı düzeyde bazıları ekran kartı %100 gücünü kullanmıyor diye böyle oluyor vs. Gibi şeyler söyledi
böyle bir video gördüm acaba işe yarar mı yararlı olur mu ya da zararı mı olur bir inceler misin sana zahmet
Bunlar oyunlar ve oynadığım ayarları;
Valorant tüm ayarlar düşük görüntü 120-140FPS
PUBG Medium 60-65FPS
GTA V Ultra 60-70 FPS
Bunlarda karşılaştırma yaptığım videolar;