R5 1600 AF RX 570 sistem yükseltilmeli mi?

Teşekkürler.

Bu arada grafik ayarlarını yükseğe çekip gücü ekran kartına bindirsem 165+ FPS sabit kalabilir mi?

Hayır. İşlemcin o kareleri çizdiremediği sürece hangi ayara çekersen çek fazlasını alamazsın, ekran kartı işlemcinin talimatıyla hareket eden zincirin son halkasıdır.

Benim sistem çok az bir paraya gider ve ekran kartı yükseltmek ne kadar mantıklı?

Dostum bazı şeyleri hala değeri varken elden çıkarmak lazım, RX570 de artık son zamanlarını yaşıyor piyasa değeri olarak. Şimdi hiç değilse biraz para ediyorken elden çıkar daha iyi bir karta geç. Özetle ekran kartını yükseltmek evet gayet mantıklı olur. Bu durumda daha güçlü bir güç kaynağınada ihtiyacın olacak. Bana kalırsa sistemi sat 5 7 artık ne kadara gider orasına sen karar ver. Üzerine bir 5 6 daha koyar B450 anakart 5500-5600 işlemcili 6600-6700 ekran kartlı bir sistem toplayabilirsin.

Dostum bazı şeyleri hala değeri varken elden çıkarmak lazım, RX570 de artık son zamanlarını yaşıyor piyasa değeri olarak. Şimdi hiç değilse biraz para ediyorken elden çıkar daha iyi bir karta geç. Özetle ekran kartını yükseltmek evet gayet mantıklı olur. Bu durumda daha güçlü bir güç kaynağınada ihtiyacın olacak. Bana kalırsa sistemi sat 5 7 artık ne kadara gider orasına sen karar ver. Üzerine bir 5 6 daha koyar B450 anakart 5500-5600 işlemcili 6600-6700 ekran kartlı bir sistem toplayabilirsin.

Öyle bir ekonomik durumum yok işte. En fazla 3500 harcayabilirim şu anda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı