R5 1600 AF sistem çalışıyor ama görüntü yok

495256

Hectopat
RAM
8Gb 3200mhz
Anakart
B350M-K
İşlemci
R5-1600Af
Merhaba, bilgisayarım çalışıyor ama görüntü yok klavyemde ışıkta BIOS bile açılmıyor çözümü nedir? BIOS sıfırladım çok kez statik elektrik de aldım sorun çözülmüyor monitörde sinyal yok yazıyor. PSU da ya da ekran kartında veya kablolarda sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'leri çıkartıp geri takar mısın, takmadan önce RAM yuvalarını RAM pinlerini temizlersen iyi olur.

Bu sorunun sebebinin çeşitleri çok fazla. Her parçadan kaynaklanabilir. Bilgisayarınıza ne uyguladıktan bu sorunu yaşadığınızı da söylerseniz daha etkili tahminlerde/yardımlarda bulunabiliriz diye düşünüyorum.

Daha yeni sistem lakin RAM 3200 MHz işlemci 2666 BIOS'un default ayarlarında RAM frekansı Auto da bilgisayardı reset tuşu ve birkaç tuşla BIOS'a girmeyi başarmıştı.

Daha yeni sistem lakin RAM 3200 MHz işlemci 2666 BIOS'un default ayarlarında RAM frekansı Auto da bilgisayardı reset tuşu ve birkaç tuşla BIOS'a girmeyi başarmıştı.
Hocam anladığım kadarıyla eskiden BIOS'a girebiliyordunuz ama şuan giremiyorsunuz. Bu sorun muhtemelen RAM'lerden kaynaklanıyor. RAM'leri çıkartıp herhangi bir silgi ile yuvalara oturacak olan sarı kısımları güzelce silin. Sildikten sonra RAM'in hiçbiryerinde silgi kalmasın buna dikkat edin. Ardından RAM'leri tekrar takarak görüntü almaya çalışın.

Eskidende giremiyordum bilgisayarcıya götürdüm o birşeyşer yaptı girdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…