@Otirix yalanmı söylüyorum 2060 darboğaz olmadan çalışıyor hatta amcam super ile kullanıyor.
Emin ol o anakart S2H'ın yanından geçemez VRM kaliteleri bile kat kat daha iyi ve soğutuculu ben kullandım 1600 AF ile en fazla 52 derece gördüm.
Burada ki yapamayacaksınız kelimemi yapılamaz olarak algılayan moderatör arkadaş yanlış bilgi olarak etiketlemiş. Cezam şimdi bitti ve detaylı açıklıyorum, S2H modelini ve overclock kelimesini hem Google'da hem de YouTube'da araştırın overclock yapmak isteyen kullanıcıların bu anakartı seçtikleri için ne kadar pişman olduğunu göreceksiniz. Çünkü hiçbir parametreyi rakibi olan anakartlar gibi detaylı ayarlayamıyor ve sisteminizde overclock sonrası çökmeler yaşıyorsunuz. Ben şu anda MSI B450M Pro VDH Plus anakart kullanıyorum ve sistemimde işlemcim (Ryzen 5 1600 AF) 4.0 GHz hızında çalışıyor aslında 4.1 GHz dede kullanabiliyorum lakin voltajı bir tık daha yükseltmem gerektiğinden (ısı artıyor) 4.0 da bıraktım siz B450M S2H modeli ile çok büyük bir ihtimalle bırak 4.0 4.1'i 3.9'u bile göremeyeceksiniz. Ayrıca @EREN SATAR isimli arkadaş size 2448 TL bütçede RX 560 önermiş bir arkadaş ben konunuza ikinci elde çok daha güçlü bir kart bulabileceğinizi belirtmeseydim çok büyük bir ihtimalle bu durumdan haberiniz olmayacaktı. Karar sizin kime inanacağınızı basit bir googlelama ile anlayabilirsiniz.
Çarpıtmak konusunda üzerine yok bence kendi cahilliğini kendine saklamalısın.
Emin ol o anakart S2H'ın yanından geçemez VRM kaliteleri bile kat kat daha iyi ve soğutuculu ben kullandım 1600 AF ile en fazla 52 derece gördüm.