R5 1600 AF ve RX 580 Sistem

Makaleler
1
CPU: R5 1600 AF 12nm.
Anakart: Gigabyte B450M_S2H.
Ekran kartı: Sapphire Radeon RX580 8 GB Pulse OC 256 Bit.
RAM: GeIL Evo 8 GB 3000MHz CL16.
SSD: Adata suv 240GB.
Kasa: Power Boost VK-P3303B (2X 12cm fan)
PSU: Sharkoon 650W v. 2 80+

Fiyatı 4100. Ama şunu yapmayın 50 koy, 100 koy muhabbetine girmeyin ve ayrıca üzerinden bir süre geçince tabii ki de RAM'i Dual kanal yapacağım merak etmeyin :D Şu an bütçem bu kadar, o yüzden.

Ayrıca merak ettiğim bir şey var ben Sharkoon PSU'ları hep kaliteli tanımıştım alman markası yurt dışı global piyasada oldukça iyi ve Donanım Arşivi, Technopat gibi kanalların da sistemlere koyduğu bir PSU. Ancak bazı yorumlar beni korkuttu, yok işte kaliteli değil falan diye yorumlar. O konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Depolama eklemeniz yararınıza olacaktır. Bütçe yoksa 500 GB 7200 RPM sıradan bir HDD 150 liraya gayet iş görecektir.

Aslında 240 bir süre götürür diye düşünmüştüm en azından 1.5 yıl falan sonra RAM'le birlikte bir de HDD alabilirm.
Peki sistem hakkında ne düşünüyorsunuz bu donemde 4.1 k bu sistem iyi mi?
Bir de Sharkoon hakkındaki düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim :D.

Hocam haklısınız 240 GB bir süre götürür ama yazılımları kurdunuz, temel yazılımları kurdunuz düşünmeyin diye söylüyorum. Sürekli oynadığınız oyunları, yazılımları birde hızlı çalışması için GTA 5'i SSD'ye kurduğunuzda yarılıyoruz 240 GB depolama alanını. Kafanız rahat etsin diye söylüyorum yoksa dediğiniz gibi bir süre götürür.
Sistem fiyatına göre iyi gibi çok fazla seçenek yok, bu fiyat aralığında hareket kabiliyetimiz yok. Sharkoon maalesef tecrübe etmedim. Çok takılmazdım şahsen.

Aslında GTX ekran kartı almak istemiyorum. Ayrıca farklı sitelerden toplamak da benim için bayağı sıkıntı bir durum bu parçaları farklı sitelerden toplasam ben yanına HDD'de bulabilirm belki 1 TB.
Ayrıca Cooler Master?

Ben ilk sistemi farklı sitelerden 3888'e buldum bu ne demek anlatayım RX 5500 XT 8 GB dahil alabilirm hatta onu da indirimli bulursam 4.150 TL fiyata 1TB HDD bile alırım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı