R5 1600 AF'ın kötü bir işlemci olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
11 sayfalık bir konu değil zaten. Bir bilgi doğru veya yanlış olsa bile körüne körüne bağlanmak cahilliktir.

Kendini patron sanıp benim söylediğim doğru demek ise inatçılıktır, kendini beğenmişlik ve şımarıklıktır.

Değişkenleri hiçe sayıp işlem yapmak ise bilimden uzak düz dünyacı kafasıdır.

Konuyu buraya bile getirmemek lazım. Direk olarak "haha" basıp geçmek lazım. Eh herkes lafımda lafımda diyor...

Yoksa burada durumu zeus bile anlatsa anlamı yok.

Hocam bu konunun maksimum 2 sayfalık konu olmalıydı bu kadar inat ettiyse gerçek cahil biri bu konuyu açan.

@Mutluww tamam kardeşim sen çok elit bir insansın low ayarlarda oyun oynamamak‚ her oyunu ultra oynamak için aynı güçte olan işlemciye daha fazla para verdin. R5 2600 fanboyu seni... Cahile laf anlatılmazmış onu anlamış oldum.

@Mutluww tamam kardeşim sen çok elit bir insansın her oyunu ultra oynamak için aynı güçte olan işlemciye daha fazla para verdin. R5 2600 fanboyu seni... Cahile laf anlatılmazmış onu anlamış oldum.
Yahu troll dediniz cahil dediniz keşke bu kadar cevap gelmeseydi hepsine cevap verince cahil oluyoruz, R5 1600AF Ultra ayarlarda oynatacak bir işlemci değildir FPS düşüşleri yapar, bir anlayamadınız kardeşim yahu!

Cahil değiller ben de zeki değilim, ben doğru olanı söyliyorum diğerleri para verdiği için kötü bir işlemciyi savunuyor olay bu.
Tek bir resim yüzünden mi kötü diyorsunuz cidden? İnternette gördüğünüz her FPS testi videosu gerçeğı yansıtmaz. Hadi diyelim inanıyorsun FPS testi videolarına‚ o zaman bizim attığımız şeylere neden bir şey söyleyemiyorsunuz? Çok boş bir şeyi savunuyorsunuz cidden. Çöp dediğiniz işlemci elinizdeki işlemciyle aynı güce sahip.

Tek bir resim yüzünden mi kötü diyorsunuz cidden? İnternette gördüğünüz her FPS testi videosu gerçeğı yansıtmaz. Hadi diyelim inanıyorsun FPS testi videolarına‚ o zaman bizim attığımız şeylere neden bir şey söyleyemiyorsunuz? Çok boş bir şeyi savunuyorsunuz cidden. Çöp dediğiniz işlemci elinizdeki işlemciyle aynı güce sahip.
8 GB RAM ile 16 GB RAM karşılaştırmak gibi ikisi neredeyse aynı gibidir oyunu Ultraya aldığın zaman 8GB ram çuvallar aynı R5 1600AF gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı