Bir de 3600 ile kıyaslamak lazım...
Bunun için oyunu indiremeyeceğim malesef, CPU-Z test sonucunuzu paylaşırsanız onun üzerinden gidebiliriz. 550TL'ye almıştım ben işlemcimi, o zaman R5 2600 800TL idi yani arada bayağı bir fiyat farkı vardı.
R5 1600 AF Fan boyları buna da cevap versin hadi! Low 30 FPS ne ya? Hahaha. Bu tür "loser" kartları savunmayın rica ediyorum.
Adamlığın yalan çıktı. Shadow of the Tomb Raider'ı Ryzen 5 1600AF ve RX580 ikilisiyle bir tane bile drop yaşamadan akıcı bir şekilde oynadım.R5 1600AF Kullanıcıları toplanmış, Shadow of the tomb raider'ı ultra oynayın bakalım FPS 25'i görmez ise adam değilim. R5 2600 2 kat daha iyi.
R5 1600 deseniz tamam da AF modeli birebir yakın oluyor. Ama şu an alınmaz fiyatından dolayı.
Ben size kanıtlar ile ekran görüntüleri ile geliyorum siz boş boş cevap verme derdindesiniz, R5 1600 AF Düşük seviyeli bir kart'dır aksini iddaa eden bu işlerden anlamıyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.