delininyıldızı
Hectopat
Hocam o işlemci 1660-1660 Ti besleyebilecek bir ekran kartı. RAM'i 16 yapmanızda fayda var. Valorant sistemlerde hala tam kararlı çalışmıyor maalesef.
Hocam o işlemci 1660-1660 Ti besleyebilecek bir ekran kartı. RAM'i 16 yapmanızda fayda var. Valorant sistemlerde hala tam kararlı çalışmıyor maalesef.
Tam tersini diyor arkadaş.Yani diyorsunuz ki işlemcim düşük geliyor.
Hayır. Tam tersine işlemciniz 2 gömlek üstü ekran kartlarını çok rahat besleyebilecek bir güçte. Valorant hakkında çok konu açılıyor. Çoğunda da sizin probleminiz gibi problemler dile getiriliyor. Sorun sisteminizde değil oyunda. RAM'i 16 yapabilme imkanınız varsa yapın az da olsa bir fark olacaktır.Yani diyorsunuz ki işlemcim düşük geliyor.
Hayır. Tam tersine işlemciniz 2 gömlek üstü ekran kartlarını çok rahat besleyebilecek bir güçte. Valorant hakkında çok konu açılıyor. Çoğunda da sizin probleminiz gibi problemler dile getiriliyor. Sorun sisteminizde değil oyunda. RAM'i 16 yapabilme imkanınız varsa yapın az da olsa bir fark olacaktır.
Hayır, şuan kullandığınız RAM'ın aynısından takmanız çok daha yararlı olur. He eğer aynısında piyasada bulamazsanız, aynı CL değerine sahip, aynı frekansta ve aynı özelliklerde bir RAM alıp takmanızda fayda var.Yani diyorsunuz ki benim sistemde bir arıza yok taş gibi calısıyor RAM'i 16 yerine direk 16 GB RAM alsam taksam 16 +8 olsa olur mu?
Hayır, şu an kullandığınız RAM'ın aynısından takmanız çok daha yararlı olur. He eğer aynısında piyasada bulamazsanız, aynı CL değerine sahip, aynı frekansta ve aynı özelliklerde bir RAM alıp takmanızda fayda var.
RAM özellikle işlemciyi kullanan oyunlarda bayağı fark yaratıyor. RAM takviyesi ile sorununuz çözülür.Bakın bu da RAM farkı. İnternetten baktım.
Bizim gibi günlük kullanıcı için derin ayarlar menüsünde oynamayı gerektiren ve belirgin kullanıma performans katacak bir ayar yok. Windows ve donanımların kendi yazılımları gerekli işlemleri ihtiyaç halinde yapıyor zaten. Windows güç ayarları günlük kullanıcı için yeterli bir seçenek. Güç tasarrufu, dengeli veya yüksek performans seçenekleri arasında kullanım senaryolarına göre seçim yapılabilir. Ben sık oyun oynadığım, video işleri ile uğraştığım için yüksek performansta sabit kullanıyorum. YouTube videolarında olan 30 FPS'in üstünü cizip 150 FPS yazanlar falan tamamen yalan dolan. Sistemi hep güncel tutmak, belli zaman aralıkları ile temizlik ve termal macun yenilemesi gibi işlemleri yapmak yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.