R5 1600 için RTX 2070S vs RTX 2060S

AhmetEmre33

Centipat
Selam herkese ekran kartı alacağım ama çok arada kaldım. Bir öneriniz varsa dinlemek istiyorum. RYZ 5 2600 işlemcim var 16 GB Corsair 3000MHz RAM'lerim var 240 SSD var ve 600 Watt 80+ Plus Cooler Master güç kaynağım var. Acaba MSI RTX 2060 Super mi almalıyım yoksa MSI RTX 2070 Super mi? Başka bir öneri istemiyorum. MSI RTX 2070 Super almak istiyorum ama işlemcim ve güç kaynağım yeterli olur mu sizce? Sorun yaratır mı? Wolfteam oynuyorum CS:GO oynuyorum MSI RTX 2070 Super'i sistemim gayet başarılı kaldırır mı? Merak ediyorum hangisini almalıyım? Fazla FPS'ye ihtiyacım var turnuva oyuncusuyum. İşlemcim ya da güç kaynağım yetersiz gelir mi MSI RTX 2070 Super'e?

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX3000 bekle pişman olursun birkaç ay sonra.
RTX3060 daha ucuz olmasına rağmen, daha düşük bir sınıf olmasına rağmen RTX2070 Super gibi bir performans verecek. Ayrıca RayTracing çekirdek performansında tam 4 katlık bir performans artışı olacağı söyleniyor. Net söylüyorum üzülürsün. hahaha ifadesini koyan arkadaşların mantıklı bir açıklaması var mı merak ettim doğrusu. @def2easy06 @Donald the Great Teknik eksiklik varsa buyurun düzeltin.

Son düzenleme:
1600 12 NM ile 3000 serisi sıkıntı olur benim önerim RTX 2060 üstüne çıkmamanız.
Bence anlamsız bir kaygı işlemci upgrade imkanı var anakartı el veriyor. Ayrıca ekran kartının fazlası olmaz. Singleplayer bir oyunda o işlemci ile RTX2080ti'ı bile tam yükte kullanabilir.
Singleplayer'ı boşver gider 2k ya da 4k oynar oyunu o ekran kartını yine tam kullanır.

@FingoIfin konu başlığında koca gidi 1600 için yazıyor işlemci yükseltmesi falan orası ayrı mesele.
Tamam 2k veya 4k çözünürlükte oynar. Alan görüsünü arttırır, yüksek grafik gerektiren ayarlarda bile ultra grafiklerde oynar. RDR2 gibi oyunlarda ekran kartı bile darboğaz yapar emin ol. Ekran kartının fazlası olmaz yeni işlemcilerde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı