R5 1600 işlemci uyumlu soğutucu

hamburabi

Hectopat
Merhabalar elimde uzun zaman önce aldığım eski bilgisayarımda duran bir işlemci soğutucu bulunmakta

Cooler Master Hyper TX3i CPU-Kühler '3: Amazon.de: Elektronik

Şu an yeni sistem topluyorum ve R5 1600 aldım bu soğutucuyu o ürüne takabilir miyim?

Eğer bunu yapabiliyorsam çok güzel olacak. Şayet olmuyorsa 2. sorumu sormam lazım.

R5 1600 stok soğutucusu göstermelik konulmuş gibi yorumlar gördüm YouTube'da cidden durum bu kadar kötü mü?
Normal bir kullanıcıyım her işten bir miktar yapacağım. Stok fan idare eder mi beni?

Son olarak 900 liraya aldığım R5 1600 AF( af olduğunu tahmin ediyorum değilse iade edeceğim)

İle R5 2600 arasında 120 lira fark bulunmakta böyle bir farka değer mi 2600 almak?

Merhabalar elimde uzun zaman önce aldığım eski bilgisayarımda duran bir işlemci soğutucu bulunmakta.

Cooler Master Hyper TX3i CPU-Kühler '3: Amazon.de: Elektronik

Şu an yeni sistem topluyorum ve R5 1600 aldım bu soğutucuyu o ürüne takabilir miyim?

Eğer bunu yapabiliyorsam çok güzel olacak. Şayet olmuyorsa 2. sorumu sormam lazım.

R5 1600 stok soğutucusu göstermelik konulmuş gibi yorumlar gördüm YouTube'da cidden durum bu kadar kötü mü?
Normal bir kullanıcıyım her işten bir miktar yapacağım. Stok fan idare eder mi beni?

Son olarak 900 liraya aldığım R5 1600 AF( af olduğunu tahmin ediyorum değilse iade edeceğim)

İle R5 2600 arasında 120 lira fark bulunmakta böyle bir farka değer mi 2600 almak?

Hocam 2600 almaya değmez. O soğutucunu olacağını sanmam. Stok soğutucu eğer render yapmayacaksanız her türlü kurtarır. Eğer render yapacaksanız bir bütçe belirtin soğutucu önerelim.

Hocam desteklemiyor bu ürün Intel için ayrıca çok iyi bir üründe sayılmaz tek artısı kolay montaj 92mm yüksek devirde ses yapabilir ve 3 heat pipe var 4 heat pipe ve 120mm soğutuculara bakmanızı öneririm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı