R5 1600 minimum kaç TL'ye bulunur?

Son zamanlarda en düşük kaça gördünüz? Aşağıda alacağım satıcının fiyat takibine baktım, bir ara 650 TL olmuş. Her gün bakmama rağmen nasıl görmediysem artık. :D

Para kartta hazır, almayı bekliyorum. Kârlı çıkabileceğim bir fırsat gözlüyorum ama bir şey yok gibi.

Son zamanlarda en düşük kaça gördünüz? Aşağıda alacağım satıcının fiyat takibine baktım, bir ara 650 TL olmuş. Her gün bakmama rağmen nasıl görmediysem artık. :D

Para kartta hazır, almayı bekliyorum. Kârlı çıkabileceğim bir fırsat gözlüyorum ama bir şey yok gibi.

hocam ortalık karışıkken dolar dahada fırlamadan alın ben n11 de 650 liraya gördüm hemde 12nm AF versiyonunu belli olmaz yarın 700 de olabilir. Bence alıp geçin

Hocam bir kaç haftadır R5 1600 ve R5 2600 leri bende araştırıyorum 1600 0 ları ortalama 650 700 arası 2. ellerde ilginç bir şekilde 600tl den aşağısı yok :D sana tavsiyem 700tl ye 2.el R5 2600 alman olur yok ben 0 alıcam dersen direk al bunu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı