R5 1600 RX 570 FurMark testi

Nitro serisinin soğutması evet başarılı ama STRIX biraz daha iyi bana görekran kartın sıcak ya da bilmem kaç derecede çalışmasının bir sürü sebebi var zaten. Kasa içi havalandırma fan sayısı vs en büyük etkenler. Sapphire'de sadece Pulse serisini sevmiyorum ben soğutma konusunda pek başarılı değil zaten. Pulse'de mesela soğutucu VRAM'lere temas etmiyor soğutmuyor yani termal ped bile yok ama Nitro serisinde dediğim bileşenleri de soğutuyor.

Pluselerde termal ped var. Hata her türlü idasına girerim. Çünkü kendi kartımdan biliyorum soğutması sıkıntılı değil. Oyunda 65 69 derece arası sıcaklık alıyorum. Hadi neresi sorunlu bunun şimdi o yüzden bilip bilmeden konuşmayın.

Pluselerde termal ped var. Hata her türlü idasına girerim. Çünkü kendi kartımdan biliyorum soğutması sıkıntılı değil. Oyunda 65 69 derece arası sıcaklık alıyorum. Hadi neresi sorunlu bunun şimdi o yüzden bilip bilmeden konuşmayın.

Bilip bilmeden değil ki. Armor 1 Pulse 2 soğutma konusunda en kötü olan.

Şimdi sende Plus'e varsa bana ısı deyerlerini atarsın güzel kardeşim. Ben burada kulanarak söylüyorum o kadar zorladım hata OC bile yaptım 75 belki OC ile zor çıktı.

Al senin için 16dk ekran kartımı stres tesine soktum 62 dereceyi bile geçmedi.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    27,1 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı