R5 1600 RX 570 sistem uyumu

Rg107

Centipat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Öncelikle herkese merhaba. Bu hafta efsane cuma haftası olduğu için bilgisayar toplamak istiyorum. Hepsiburada üzerinden bir bilgisayar topladım ama parçaların birbiri ile uyumlu olup olmadığı hakkında bir bilgim yok. Sizden ricam aşağıda yazdığım parçaların birbiri ile uyumlu olup olmadığı konusunda düşüncenizi paylaşmanız. Uygun olduğu takdirde indirim bitmeden almak istiyorum. Fazla bütçem yok, o yüzden lütfen onun yerine az daha koy şunu al demeyiniz ama parça sistemde uyumsuzluk yapacaksa, çalışmayacaksa o hariç tabi.
Parçalar:
R5 1600 işlemci.
Gigabyte B450M S2H anakart.
Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000 MHz RAM.
Sapphire Pulse RX 570 4 GB ITX tek fan ekran kartı.
WD Blue 1TB 7200 RPM harddisk.
İzoly RGB 5507 3XLed 500W kasa.
Acer Nitro QG221QBII 21.5 75Hz 1MS FreeSync monitör.
Toplam: 3010 TL.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Ramide 16 yap tamamdır.
Şu sistemi önerip durmayın. Sistemdeki kasa iyi değil. PSU sınırda, 450W. Anakart desen A320 koyulmuş. RX580'in 4GB versiyonu kullanılmış. Göz boyamalık sistem, 2700 TL'ye RX580 sistem mi ''Omen Tonrem'' deyip alıyorlar.

Şu sistemi önerip durmayın. Sistemdeki kasa iyi değil. PSU sınırda, 450W. Anakart desen A320 koyulmuş. RX580'in 4GB versiyonu kullanılmış. Göz boyamalık sistem, 2700 TL'ye RX580 sistem mi ''Omen Tonrem'' deyip alıyorlar.
Aslında Anakart B450M Kasayı da Corsair Carbide Spec-05 yapıp alınabilir (SSD de 480gb olursa çok daha güzel olur)

Aslında o kadar kötü sistem değil ya
Gamepower kötülediğiniz kadar kötü değil.
Kendi düşüncem o sistem alınacaksa 300 TL farkla kasayı Corsair Spec-05 yapılıp alınmalı. Fiyat tam 3000 TL ediyor. Hem düzgün bir kasa hem de sağlam bir PSU sahibi olmuş oluyor. Anakart da B450 olsa iyi olurdu ama 3000 TL bütçe için de ideal sayılır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı