R5 1600 + RX 570 vs R3 2200G + RX 580 Sistem

Az önce sizin verdiğiniz bütçe doğrultusaunda hazırladım listeyi hatta aşağıda daha uygun fiyatlı 2 donanımda eklendi. Güç kaynağının Plus olmayışı sorun olmayacaksa alınıp geçilebilir yada farklı firmalardan uygun fiyatlı daha iyi birşey bakılabilir.

AMD RYZEN 5 1600 = 581 TL ( Sinerjide 604 TL)
Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 = 234 TL ( Sinerjide 254 TL)
Çok güzel bir sistem toplamışsınız, üstteki sistemi öneriyorum. Ancak kasadaki güç kaynağının kalitesi tartışılır.
Dark kasalar bildiğim kadarı ile High Power markası ile geliyor. En azından yakınıma topladığım Dark N5 bu markayla gelmişti. Firmadan bilgi alınabilir yada yukarıda da belirttim kabaca fiyat belli olsun diye eklemiştim ve araştırılması mutlaka yapılmalı.

Az önce sizin verdiğiniz bütçe doğrultusaunda hazırladım listeyi hatta aşağıda daha uygun fiyatlı 2 donanımda eklendi. Güç kaynağının Plus olmayışı sorun olmayacaksa alınıp geçilebilir yada farklı firmalardan uygun fiyatlı daha iyi birşey bakılabilir.

AMD RYZEN 5 1600 = 581 TL ( Sinerjide 604 TL)
Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 = 234 TL ( Sinerjide 254 TL)

Dark kasalar bildiğim kadarı ile High Power markası ile geliyor. En azından yakınıma topladığım Dark N5 bu markayla gelmişti. Firmadan bilgi alınabilir yada yukarıda da belirttim kabaca fiyat belli olsun diye eklemiştim ve araştırılması mutlaka yapılmalı.
Biraz araştırma yaptım Dark marka kasa ve PSU`lar pek tavsiye edilmiyormuş bende kendime göre güvenilir kasa ve PSU seçtim. Bir göz atarsan sevinirim. Bu arada RX 590 yerine RX 580`e karar verdim.

Dosya Ekleri

• 3.PNG
    3.PNG
    31,2 KB · Görüntüleme: 78
Ekran kartı konusunda yorum yapamam tamamen sizin keyfinize bütçenize kalmış bir durum fakat kasa çok hoş gelmedi bana üstelik diğer firmalar doğru bilgi veriyorsa CoolerMaster MasterBox MB501L 600W kasanın içindeki güç kaynağı sizin tercih ettiğiniz ile aynı. Sizin kasa güç kaynağı kombinasyonunuz 550 TL tutuyor bu ise 525 TL tek dez avantajı tek fan ile geliyor olması.
Kasa güç kaynağı konusunda araştırma yapılmalı hemen karar vermeyin.
Ben tekrar bakamayabilirim foruma müsaitse buradan @FalconPolat a devrediyorum konuyu.

Bütçen yeterse bu sistem de iyidir. Sadece kasanın değişmesi gerek. Bedava yükseltilebilen bir kasa var. İyi midir bilmiyorum ama onu tercih edebilirsiniz.
Bu da iyi gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı