Çözüldü R5 1600 RX 580 Sistemde Donmalar Oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

El Auria

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16 gb
SSD veya HDD modeli
500 gb ssd 500 gb hdd
Ekran kartı
rx 580
Anakart
b450m pro m2
İşlemci
ryzen 5 1600
Merhaba, sabah bilgisayarımı bıraktığımda hiçbir sorun yoktu her zamanki gibi kapatıp gittim geldiğimde Opera GX güncellemesi vardı güncelledim ama sürekli kendisini güncelleyip durdu. Silip yükledim hala sürekli güncellemeye çalışıyor. Bu olay olduğundan beri bilgisayarımda takılmalar mevcut Görev Yöneticisi sekmelerinde gezerken bile bilgisayarım kasılıyor takılıyor anlam veremedim yardımlarınızı bekliyorum.

Çözüm

Ben olsam temiz bir format atarım, virüs olabilir.
Zorla güncelleme istemesi garip, bir yerden kapatılıyordur diye düşünüyorum. Kapatılmadığı bir senaryoda ben gıcık olup, direkt olarak uygulamayı silerdim.

Zorla güncelleme istemesi garip, bir yerden kapatılıyordur diye düşünüyorum. Kapatılmadığı bir senaryoda ben gıcık olup, direkt olarak uygulamayı silerdim.

Kapanmıyorda otomatik güncellemesi büyük ihtimal buglandı ve arkada diski kullanarak sürekli güncellemeye çalışıyor Opera'ya veda edeceğim sanırım teşekkür ediyorum.

Düşük ram kullanımı için kullanıyorsanız Edge tavsiye ederim. Uzun süre ben de opera kullandım, GX çıktıktan sonra yavaşladığını düşündüğüm için kullanmayı bıraktım.

İşlemcinin frekansını arttırmayı deneyebilirsiniz belki. 1,37 ile çalışıyor attığınız fotoğrafta.

Hayır masasüstündeki işlemciler her zaman tam hız ile çalışır.

Donmalar oluyorsa sıcaklık değerleri nedir kullandığınız depolamanın hız değerleri nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…