Çözüldü R5 1600 RX 580 Sistemde Donmalar Oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

El Auria

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16 gb
SSD veya HDD modeli
500 gb ssd 500 gb hdd
Ekran kartı
rx 580
Anakart
b450m pro m2
İşlemci
ryzen 5 1600
Merhaba, sabah bilgisayarımı bıraktığımda hiçbir sorun yoktu her zamanki gibi kapatıp gittim geldiğimde Opera GX güncellemesi vardı güncelledim ama sürekli kendisini güncelleyip durdu. Silip yükledim hala sürekli güncellemeye çalışıyor. Bu olay olduğundan beri bilgisayarımda takılmalar mevcut Görev Yöneticisi sekmelerinde gezerken bile bilgisayarım kasılıyor takılıyor anlam veremedim yardımlarınızı bekliyorum.

2.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

2.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Çözüm
Merhaba, sabah bilgisayarımı bıraktığımda hiçbir sorun yoktu her zamanki gibi kapatıp gittim geldiğimde Opera GX güncellemesi vardı güncelledim ama sürekli kendisini güncelleyip durdu. Silip yükledim hala sürekli güncellemeye çalışıyor. Bu olay olduğundan beri bilgisayarımda takılmalar mevcut Görev Yöneticisi sekmelerinde gezerken bile bilgisayarım kasılıyor takılıyor anlam veremedim yardımlarınızı bekliyorum.

Eki Görüntüle 1680038

Eki Görüntüle 1680039

Eki Görüntüle 1680038

Eki Görüntüle 1680039

Eki Görüntüle 1680039

Ben olsam temiz bir format atarım, virüs olabilir.

Eki Görüntüle 1680038

Eki Görüntüle 1680039

Eki Görüntüle 1680038

Eki Görüntüle 1680039

Eki Görüntüle 1680039

Ben olsam temiz bir format atarım, virüs olabilir.

Çözüm
Selam, denemediğim kalmadı en sonunda format attım bilgisayara düzeldi şu an sanırım virüs kapmış dikkat etmemişim demek ki, sizlerde dikkat edin çok illet bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı