R5 1600 RX 580 Sisteme 650W PSU Önerisi

gorkemcinar

Hectopat
Katılım
16 Mayıs 2020
Mesajlar
254
Çözümler
2
Selamlar, yeni bir PSU almayı düşünüyorum sistemim şöyle:

R5 1600
Crucial Ballistix 3200 8x2
RX 580
B450M S2H

Minimum 650W olan sertifikalı kaliteli ürünler önerebilir misiniz? Maksimum bütçe 700 TL.
 
Kesinlikle XPG pylon.
Bakacağım bunlara.
Halihazırda Zalman kullanıyorum. Farklı bir marka düşünüyorum.
 

Modüler düşünürse yarı modüler 80 sertifikalı

 

Modüler düşünürse yarı modüler 80 sertifikalı

Çok güzel bomba tavsiyesi.
 
Ağazı olan konuşuyor n'aparsın, buraya patlamış 80+ Bronze sertifikalı Power Boost bir Power Supply at da biz de bilinçlenelim hocam kıymetli reis.

Edit: En azından boş atmaktansa şuraya 24 değerlendirmeden 4 veya 5 almış bir örnek sallayabilirim, herhalde patlatan olsa en azından biri yorum atardı diye düşünüyorum.

Yok C4'müş, C5'miş. İnsanlar o sertifikaları kafalarından sallamıyorlar, piyasada kötü bir virali var markanın ama kullanacağın sisteme göre gayet yetebilecek bir PSU. Üstüne üstlük kasada kablo karmaşasını çözerek göze de hitap eder.
 
İlk önce kötü Türkçenizi düzeltin. Yorumlara bakarsanız Turbox adlı kazığın da yorumları 5 yıldız. Siz 80+ var diye iyi mi sanıyorsunuz. Lütfen araştırın öyle gelin. Burada sizin gibi dandik PSU önermiyoruz. @WaIter White @Samotne Ciasteczka @WhyMeBro @HABAR.
 
Edit: En azından boş atmaktansa
Şuraya 24 değerlendirmeden 4 veya 5 almış bir örnek sallayabilirim, herhalde patlatan olsa en azından biri yorum atardı diye düşünüyorum
Ürünün kalitesi Hepsiburada'daki yorumlara göre mi belirleniyor? 🤣🤣🤣 Ona bakarsan Hadron'un 4-5 yıldız alan ürünleri de var ama hepsi rezalet ötesi.
Ama kullanacağın sisteme göre gayet yetebilecek bir PSU üstüne üstlük kasada kablo karmaşasını çözerek gözede hitap eder.
Sisteme yeter yetmesine de ani bir elektrik kesintisinde, voltaj dalgalanmasında sistemi çöp edebilir, kalitesiz bir ürün.
 

Geri
Yukarı