R5 1600 RX 590 darboğaz yapar mı?

alper9335

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İZMİR
Daha fazla  
R5 1600 işlemci.
RX 590 Nitro+ SE ekran kartı (mavi olan)
Gigabyte B450M S2H anakart
8 GB RAM.
550W 80 Plus PSU.
Böyle bir sistem darboğaz yapar mı? Bir de monitör PSU'yu etkiler mi?

Yapmıyor. İşlemciyi %30 Falan kullanıyor yüksek sistem isteyen oyunlarda. Ayrica monitör neden etkilesin PSU'yu

Bilmiyorum çok anlamıyorum açıkçası meraktan sordum. Bir kaç yerde bu PSU yeter mi diye soran arkadaşlar monitörlerinide belirtmişler sistem bileşenleriyle. O yüzden sordum. Birde ekran kartından memnun musunuz? Isınma yapıyor mu? Yada her hangi bir performans düşüklüğü?

Bilmiyorum çok anlamıyorum açıkçası meraktan sordum. Bir kaç yerde bu PSU yeter mi diye soran arkadaşlar monitörlerinide belirtmişler sistem bileşenleriyle. O yüzden sordum. Birde ekran kartından memnun musunuz? Isınma yapıyor mu? Yada her hangi bir performans düşüklüğü?

Pulse Modelini kullanıyorum senin alacağın model fabrika overclocklu ve daha iyi bir soğutmaya sahip , yüksek sistemli oyunlarda genelde 70 derece civarında dolaşıyor CS gibi oyunlarda 50 derece civarında oluyor. Yani ısınma yapmıyor. Pulse Modeli 50W daha az güç tüketiyor bilginize. Karttan memnunum

Nitro+ 75-76 derecelere kadar çıkıyor ama bu o kart için normal. Performansı etkilemiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı