R5 1600 sistem açılmıyor

Ali Keffal

Hectopat
Sistemin parçaları 2 .el, takalı 2 gün oldu, işlemci, anakart ve RAM'i yükselttim, Power tuşuna bastığımda tüm fanlar dönüyor ama monitöre görüntü gelmiyor sorunum bu.
Farklı monitörlerle, kablolarla, ekran kartlarıyla, RAM'lerle denedim ama hiçbir şekilde görüntü gelmiyor.
Güncellediğim parçalar;
R5 1600.
B450M-A Pro.
Aynı model 8x2 RAM.
Değişemeyenler;
Corsair TX750M.
SSD ve HDD.
R9 270.

Bu bilgisayara neden görüntü gelmiyor montaj ederken bir şeyi eksik unutmuş olabilir miyim?
Ayrıca anakartın üstüne termal macun lekesi olsa açılmasına engel olur mu?

Sistemin parçaları 2. El, takalı 2 gün oldu, işlemci, anakart ve RAM'i yükselttim, Power tuşuna bastığımda tüm fanlar dönüyor ama monitöre görüntü gelmiyor sorunum bu.
Farklı monitörlerle, kablolarla, ekran kartlarıyla, RAM'lerle denedim ama hiçbir şekilde görüntü gelmiyor.
Güncellediğim parçalar;
R5 1600.
B450M-A Pro.
Aynı model 8x2 RAM.
Değişemeyenler;
Corsair TX750M.
SSD ve HDD.
R9 270.

Bu bilgisayara neden görüntü gelmiyor montaj ederken bir şeyi eksik unutmuş olabilir miyim?
Ayrıca anakartın üstüne termal macun lekesi olsa açılmasına engel olur mu?

Termal macun lekesi etki etmez, ya işlemci ya anakart ikisinden biri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt kendisinde hocam. Aslında bu açılmama fan dönme PSU ve RAM dan kaynaklanır genelde fakat siz bunları değiştirdiğinizde de görüntü alamamışsınız, işlemci veya anakartı değiştirme imkanınız var mı?

Direkt kendisinde hocam. Aslında bu açılmama fan dönme PSU ve RAM'dan kaynaklanır genelde fakat siz bunları değiştirdiğinizde de görüntü alamamışsınız, işlemci veya anakartı değiştirme imkanınız var mı?

Hocam işlemcinin yanlarından sarı şeyler çıkmış, işlemci patlak olabilir mi?
IMG_20240225_142024.jpg
IMG_20240225_141952.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı