R5 1600 Sistem Yükseltme

YasinTech

Hectopat
Yer
Dünya Dışı.
Daha fazla  
Evet arkadaşlar yakın zamanda sistemimin bazı parçalarını yükseltmeyi düşünüyorum. Sistemim şu şekilde;

GTX 1060 6 GB
Ryzen 5 1600
500W PSU
MSI B350M PRO-VD Plus
16 GB RAM
Cooler Master Masterbox Lite 5 (rezalet)

Düşündüğüm yeni sistem bu şekilde;

GTX 1060 6 GB
Ryzen 5 3600X
Cooler Master MWE White 700W 80+ 120mm Fanlı PSU

MSI B450M PRO-VDH
16 GB RAM
Thermaltake Level 20 MT ARGB Tempered Glass USB 3.0

Özellikle bilgisayar kasası konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar yakın zamanda sistemimin bazı parçalarını yükseltmeyi düşünüyorum. Sistemim şu şekilde;

GTX 1060 6 GB
Ryzen 5 1600
500W PSU
MSI B350M PRO-VD Plus
16 GB RAM
Cooler Master Masterbox Lite 5 (rezalet)

Düşündüğüm yeni sistem bu şekilde;

GTX 1060 6 GB
Ryzen 5 3600X
Cooler Master MWE White 700W 80+ 120mm Fanlı PSU

MSI B450M PRO-VDH
16 GB RAM
Thermaltake Level 20 MT ARGB Tempered Glass USB 3.0
B350 anakart yeterli B450 için para vermene gerek yok.
Bir de elindeki PSU kasanın içinde gelen 500W Cooler Master modelse onu da değiştirmene gerek yok.
İşlemci ve kasa değişimi yeterlidir.

Edit: Kasaya baktım da onun hava akışı da Masterbox Lite 5 modelden pek farklı değil. Önü mesh olan farklı bir kasa tercih etmeni öneririm.

B350 anakart yeterli B450 için para vermene gerek yok.
Bir de elindeki PSU kasanın içinde gelen 500W Cooler Master modelse onu da değiştirmene gerek yok.
İşlemci ve kasa değişimi yeterlidir.

Edit: Kasaya baktım da onun hava akışı da Masterbox Lite 5 modelden pek farklı değil. Önü mesh olan farklı bir kasa tercih etmeni öneririm.

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Kasa konusun da emin olamadım özellikle sizin önereceğiniz kasa varsa çok memnun olurum, çünkü bilgisayar kasası konusunda pek bilgim yok. Sessiz ve sistemi soğutan bir kasa istiyorum.

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Kasa konusun da emin olamadım özellikle sizin önereceğiniz kasa varsa çok memnun olurum, çünkü bilgisayar kasası konusunda pek bilgim yok. Sessiz ve sistemi soğutan bir kasa istiyorum.
Bu olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı