- Makaleler
- 1
Kaplumbağa ikonu çıkıyor mu onu cevaplayın önce.Peki nasıl kapatırım?
Kaplumbağa ikonu çıkıyor mu onu cevaplayın önce.Peki nasıl kapatırım?
Kaplumbağa ikonu çıkıyor mu onu cevaplayın önce.
Defender'dan çekirdek izolasyonunu kapattıktan sonra Denetim Masası > Windows özelliklerini aç veya Kapat'tan sanallaştırma ile alakalı seçenekleri devre dışı bırakın. İşiniz bittiğinde geri açın zira bilgisayarın güvenliğini azaltmış olacaksınız.
Defender'dan çekirdek izolasyonunu kapattıktan sonra Denetim Masası > Windows özelliklerini aç veya Kapat'tan sanallaştırma ile alakalı seçenekleri devre dışı bırakın. İşiniz bittiğinde geri açın zira bilgisayarın güvenliğini azaltmış olacaksınız.
Dediklerimin tamamını yaptıktan sonra gitmesi gerekli.Hocam Hiper-v yi kapadm ama kablumbağa işareti gitmedi.
belki eksik kapatmış olabilirim bana hangilerini kapatacağımı söyler misiniz?Dediklerimin tamamını yaptıktan sonra gitmesi gerekli.
Windows üzerinde olmadığım için isim veremem ama isminde sanallaştırma geçen ne varsa kapatabilirsiniz. Öncelikle Defender'dan çekirdek izolasyonunu kapatın.belki eksik kapatmış olabilirim bana hangilerini kapatacağımı söyler misiniz?
Windows üzerinde olmadığım için isim veremem ama isminde sanallaştırma geçen ne varsa kapatabilirsiniz. Öncelikle Defender'dan çekirdek izolasyonunu kapatın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.