R5 1600 sisteme ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
10000

LuciferMS

Hectopat
Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar, sistemime ekran kartı arıyorum da yardımcı olur musunuz?
Sistemim şu şekilde;
AMD Ryzen 5 1600 six-Core 3.2 GHz işlemci.
16 GB RAM.
B350M Pro-VD Plus anakart.
Bu arkadaşlara uygun ekran kartı modeli nedir? Bütçem sifir veya 2.ele göre değişiklik gösteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elindeki işlemci ile BIOS'unu güncelleyip 5600 almalısın. İşlemcini al kullan. Elindeki eski işlemciyi de sat. Ortaya çıkan bütçe 7K civarında olur. Bu bütçeye de 2. elden RX 6700 XT aldın mı on numara sistemin olur.

Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar, sistemime ekran kartı arıyorum da yardımcı olur musunuz?
Sistemim şu şekilde;
AMD Ryzen 5 1600 six-Core 3.2 GHz işlemci.
16 GB RAM.
B350M Pro-VD Plus anakart.
Bu arkadaşlara uygun ekran kartı modeli nedir? Bütçem sifir veya 2.ele göre değişiklik gösteriyor.

Maksimum GTX 1660 Super besleyebilir o işlemci.

Elindeki işlemci ile BIOS'unu güncelleyip 5600 almalısın. İşlemcini al kullan. Elindeki eski işlemciyi de sat. Ortaya çıkan bütçe 7K civarında olur. Bu bütçeye de 2. elden RX 6700 XT aldın mı on numara sistemin olur.

Hocam teşekkür ederim tavsiye için ama çok fazla vaktim yok zaten akşamları 1-2 saat oyun oynamak için daha öncesinde RX 580 8 GB mevcuttu. Şu an herhangi bir yükseltme yapmadan kullanmalık kart ne önerirsiniz?

Maksimum GTX 1660 Super besleyebilir o işlemci.

Teşekkür ederim hocam.

Hocam teşekkür ederim tavsiye için ama çok fazla vaktim yok zaten akşamları 1-2 saat oyun oynamak için daha öncesinde RX 580 8 GB mevcuttu. Şu an herhangi bir yükseltme yapmadan kullanmalık kart ne önerirsiniz?
Günlerce aylarca araştırma yapmayacaksın ki. Sıfır 5600 al. Öyle kullan. Duruma göre de işlemcini satarsın ve ya satmazsın kalan bütçeyle ekran kartı alırsın. Yok illa ekran kartı alacağım diyorsan ne diyeyim 2. elden 5600XT alsan acaba 1600 besler mi ? 2060 gücünde ucu ucuna besler. 3.5k gibi bir fiyatı olması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı