R5 1600X sisteme ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
8000
30 serisinin bu kadar uçmasının sebebi sadece RTX midir?
O konuda bir fikrim yok fakat şuanlık amd ye göre iki farkları var rtx ve dlss.Dlss Fsr'a göre daha yaygın ve amd'nin ışın izleme performansı düşük. Fiyatlara elbet bir etkisi vardır. FSR yaygınlaşacak ve amd de nvidia nın yaptığı gibi ışın izleme teklonojisini optimize edecektir, bu nedenle ben illa da nvidia denmesini doğru bulmuyorum.

30 serisinin bu kadar uçmasının sebebi sadece RTX midir?

Ve talep. Ben RTX 3060'ı önceleri düşünmüştüm ama fiyattan sebep 6600 XT'ye yöneldim memnunum da. Ray Tracing meraklısı değilim gerçi bu kartta da var ama açmıyorum. Ray Tracing için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım üreticilerin. Ne zaman FPS'e rahmet okunmayacak seviyede bu çekirdekler gelişir o zaman. Ben şöyle 1-2 nesil geçsin diyorum ışın izlemenin zevkine varmak için.

Ve talep. Ben RTX 3060'ı önceleri düşünmüştüm ama fiyattan sebep 6600 XT'ye yöneldim memnunum da. Ray Tracing meraklısı değilim gerçi bu kartta da var ama açmıyorum. Ray Tracing için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım üreticilerin. Ne zaman FPS'e rahmet okunmayacak seviyede bu çekirdekler gelişir o zaman. Ben şöyle 1-2 nesil geçsin diyorum ışın izlemenin zevkine varmak için.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. RTX 5xxx serisi geldiğinde bir ihtimal ışın izleme yeterli seviyeye gelmiş olur. Fakat şuan Dlss ve FSR hariç bir fark olduğunu düşünmüyorum ki FSR da gayet iyi sadece şuan yaygın değil. 3060 Ti yerine 6700XT aldım, iyi ki de almışım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı