R5 1600X sisteme ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
8000
Vallahi konu boşa gitti ya düzenlemede yok sanırım... Yeni kart önerisi alabilirim :)

Yine de beni attığım kartlar bu bütçedeki en güçlü kartla RX 6600 XT öneririm.

NVIDIA takıntısı tuttu beni giti yıllardır. Bu gidişle AMD döneceğim sanırım. Teşekkür ederim. Yardımınız için.
Yani RTX gibi bir takıntınız yoksa RX 6xxx serisi çok iyi F/P olarak. Şahsen ben 6700XT kullanıyorum hiç RTX açma isteğim olmadı. Zaten eninde sonunda amd kartları da optimize olacak ışın izleme için.

Yani RTX gibi bir takıntınız yoksa RX 6xxx serisi çok iyi F/P olarak. Şahsen ben 6700XT kullanıyorum hiç RTX açma isteğim olmadı. Zaten eninde sonunda AMD kartları da optimize olacak ışın izleme için.

Hocam yüksek ihtimal öyle olacak bende onu alacağım. Bu arada konuda yanlış demişim fark ettiniz mi bilmiyorum, işlemcim 1600X yazmışım ama 5600X işlemcim.

Hocam yüksek ihtimal öyle olacak bende onu alacağım. Bu arada konuda yanlış demişim fark ettiniz mi bilmiyorum, işlemcim 1600X yazmışım ama 5600X işlemcim.
O zaman 6600XT alın derim, daha uzun ömürlü olur. Fiyatları da 8k bandında diye biliyorum tam size göre bir kart. 3060 falan da zaten RTX'in hakkını veremiyor bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı