LG W1941S model bir monitör. Bu monitörü kullanarak sistemi doğru bir şekilde çalışıp beni idare eder mi? Yoksa yeni bir monitör almam gerekir mi? Eğer gerekiyorsa önerebileceğiniz bir monitör var mı?
Arkadaşlar herkese merhabalar. Öncelikle bilgisayar bileşenleri hakkında çok fazla bilgim olmadığını söyleyeyim. Bildiğim kadarıyla bir sistem bir araya getirdim. Sizlerinde önerilerini, tavsiyelerini bekliyorum. Sistemim şu şekilde:
Bütçeyi 200 TL aşıyor ama parçalarda aklınız kalmasın gayet kaliteliler. 300TL biriktirdiğinizde yanına da bir RAM daha koyarsanız uzunca bir süre gidersiniz. Eğer tek tek ayrı yerlerden alma şansınız varsa daha da uyguna toplanabilir. Ben şu an en uygun sinerjiden toplayabildim bu sistemi.
N2' de üst fan yeri yok diye biliyorum, S2 alırsa sıvı soğutucu dahi alsa üst yuvaya takabilir radyatörü, takmasa bile sıcak hava bildiğimiz üzere yükselir, sıak havanın çıkabileceği bir yer olmuş olur, 30 ar liraya arctic F12 veya P12 2 tane fan alsa 1 öne 1 üste taksa çok daha güzel bir hava akımı olur bence, arka fanı kendi içinde geliyor zaten. Aralarında 10TL fark var yani.
Ekran kartı tercihiniz GTX 1650 Super olsun. GTX 1050Ti kesinlikle tercih etmeyin. Parasını hak etmeyen bir kart. RX 570 tercih edebilirsiniz ama ben GTX 1650 Super tavsiye ederim.
Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun