R5 1600 ve GTX 1050 Ti Sistem

Ryzen'ın en iyi özelliklerinden biri overclock yapılabiliyor olması. A320M-K alırsanız O.C yapamazsınız ki büyük bir eksidir. Bir diğer özellik ise benim verdiğim linkteki anakartın 4 adet RAM slotu var sizinkinde ise 2 tane. B350'nin hızaşırtma desteği vardır. Bütçeniz var ise Asus'un B350-Plus Prime modelini almanızı tavsiye ederim. Eğer O.C yapmam, 2 RAM slotu bana yeter diyorsanız verdiğiniz linkteki modeli alabilirsiniz. Bir de Asus B350-Plus Prime'ın max. belleği 64 GB, A320M-K'nın 32 GB.

Bune şimdi arkadaşlar 1 gün ban attilar yanlis yazdık diye böyle saçma iş mi olur harflere mi bakcaz birbirimize yardım mı edicez ?
Aynı dertten bende dertliyim. Banada atıyorlar hep hızlı yazarken bir tane noktalama işareti veya büyük küçük harf kaçırdım diye. Ne yazık ki üzücü birşey.
Ryzen serisi için b-350 serisi f/p anakarttı bence Asrock Pro4.
Asrock AB350 Pro4 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 ATX Anakart

Bu sistemi öneririm. Ama yükseltme yapacağınız zaman ilk iş işlemciyi değiştirin, şu an biraz darboğaz yapabilir.
Screenshot_20180321-085356.jpg

Msi anakartlarına bozuk diyorlar ve amd ryzen ile uyumlu çalışmıyor gibi söylentiler var çoğu tanıdığım asus ve özellikle gigabyte öneriyor sizce hangi anakart almalıyım ?

Bu sistemi öneririm. Ama yükseltme yapacağınız zaman ilk iş işlemciyi değiştirin, şu an biraz darboğaz yapabilir.Eki Görüntüle 287777
Hocam bariz darboğaz yaşanacaktır ki bir de 3 GB seçmişsiniz. Oyunu ultra çözünürlüğe aldığınız zaman ciddi bir VRAM kullanımı söz konusu olacak ve yerli yersiz droplara maruz kalacaksınız. 6 GB seçip işlemciyi Ryzen 3 1300X'e çekerseniz iyi olur ancak bütçem yetmez diyorsanız 1050 Ti üzerinden gitmeniz daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı