R5 1600 ve GTX 1070 Sistem Oyunlarda Kasma Sorunu

Emirsrb

Kilopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows Update'leri yaptım ekran kartı driverini yükledim. Ama hala oyunlarda performans sorunu yaşıyorum. ETS2'de %400 ölçekleme ultra ayarlarda şehir içinde 40-50-60 FPS arası alıyorum. CSGO'da ultra ayarlarda 140-200-250 gibi değerler alıyorum. RUST'ta Fantastik ayarlar 30 FPS'lere kadar düşüyor. Neden olabilir acaba? :(

• CPU: R5 1600
  • Ekran kartı: ASUS ROG Strix GTX 1070
  • Monitör: ViewSonic XG2401 1080p 144Hz
  • Anakart: MSI B350 Tomahawk
  • RAM: Gskill 16GB DDR4 3200MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar fazla oyunda test edemedim sistemi kurmamla arıza yapması bir oldu malesef. Anakartım ve işlemcim şuan servise gönderildi. ETS2'de ki değer sinirimi bozdu. Sizce darboğaz var mı? Çözünürlük 1920x1080 144Hz Eki Görüntüle 247462
Hocam anladığım kadarıyla işlemcinin sadece tek çekirdeği kullanılıyor sıkıntı işlemciymiş.

Dostlar fazla oyunda test edemedim sistemi kurmamla arıza yapması bir oldu malesef. Anakartım ve işlemcim şuan servise gönderildi. ETS2'de ki değer sinirimi bozdu. Sizce darboğaz var mı? Çözünürlük 1920x1080 144Hz Eki Görüntüle 247462
İlginç. 1. Çekirdeğin tamamını kullanıyor, fakat diğer çekirdeklerin kullanımı çok düşük ve ekran kartı kullanımı %59. Dikkatimi çeken bi şey var oda çözünürlük çok düşük gibi geldi bana.

İlginç. 1. Çekirdeğin tamamını kullanıyor, fakat diğer çekirdeklerin kullanımı çok düşük ve ekran kartı kullanımı %59. Dikkatimi çeken bi şey var oda çözünürlük çok düşük gibi geldi bana.
Çözünürlükte bir sıkıntı yok. 2k ya da alsam gene aynı problem oluyor.

Acaba oyunla alakalı bir durum mu yoksa işlemcide mi sıkıntı var?
Hocam oyundan dolayı da olabilir işlemciden dolayı da olabilir. Neyse servise gitmiş gelince bakarsınız.

Hocam arkadaş 1080P olduğunu belirtmiş.

Hocam oyundan dolayı da olabilir işlemciden dolayı da olabilir. Neyse servise gitmiş gelince bakarsınız.

Hocam arkadaş 1080P olduğunu belirtmiş.
Aynen, umarım düzelir.

Anakartla ilgisi olabilir mi? İşlemcinin sadece tek çekirdeği kullanması? (n)

Ee ne işe yaramış o zaman onlar Anakart değişimi mi oldu ?
Şuan servise gidecek anakart değişim için sonra gelince iade istiyeceğiz. Farklı bir anakart alacağım inşAllah.

Benim anlamadığım az FPS aldığım için ekran kartıma bilgili bir abiyle MSI Afterburner ile O.C yaptık. Ondan sonra ekrana görüntü gelmemeye başladı. Ama ekran kartına O.C yapılırsa anakarta neden bir şey olsun ki? Onu anlayamadım.:kararsız:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı