R5 1600 ve RX 550 sistem nasıldır?

Neyse konu saptırmayalım da arkadaş hangi sistemi alacak tekrar yazın yoksa laf kalabalığının içinden bulamayız o sistemi.
Bence de ama son bir şey soracağım. Sisteminden memnun musun?
 
Sen bu işlemci ile bu ekran kartıyı tak millet sende güzel bir şey geçer üstüne dalga konusu olursun üstüne bu fiyata 1650S ve R3 3100 sistem toplamak varken yani.
 

Hocam nakit paran varsa OEM sistemler ile uğraşma kendin topla kâr edersin ve daha iyi parçalar ile sistemini kurarsın, 5000 tl vereceksin bilgisayarda SSD yok yeni oyunlarda menü geçişlerinde, windows açılışında kağnı gibi geçişler olacak, RAM 2666MHz aynı fiyat aralığında 3000-3200MHz RAM mevcut kasa kötü mesh ve 6 fan yuvalı kasa alabilirsin bende Vatan Bilgisayar'dan dizdim bilgisayarımı parçaları tek tek alıp kendim montajladım dediğim gibi hazır sisteme fazla para vereceğine kendin topla bilgisayarını.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı