R5 1600 ve RX 5500 XT sistem toplama

Sana 5500TL olan ama 5200TL'ye kadar çekebileceğin bir sistem önereyim: TEKNOQUEEN/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500X/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA içinde 1660 Super, Ryzen 5 3500X 480GB SSD var. SSD'nizi Toshiba ile değiştirip RAM'i 8 yaparsanız güzel olur. PowerColor bildiğim kadarıyla çok ama çok ısınan bir kart. Pişman olabilirsin.
İtopya'dan bi' şey sipariş edip saçımı yolmak istemiyorum ama sistem güzel :) RX 5700 kartında ki testler de 75 derece üstüne çıkmıyor du PowerColor bilginize :) Üslubum yanlış anlaşılmasın sadece bilgi veriyordum. Ha ben Red Dragon modelinden bahsediyorum o da var, sizin dediğiniz Red Devil'de olabilir.
İtopya'dan bi' şey sipariş edip saçımı yolmak istemiyorum ama sistem güzel :) RX 5700 kartında ki testler de 75 derece üstüne çıkmıyor du PowerColor bilginize :) Üslubum yanlış anlaşılmasın sadece bilgi veriyordum. Ha ben Red Dragon modelinden bahsediyorum o da var, sizin dediğiniz Red Devil'de olabilir.
Bu arada o sistemde ki anakart pek önerilmiyor ve sizin dediğiniz SSD sağlık sorunlu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı