Arkadaşlar merhaba. 2. el bir kasa aldım, bundan önce donanımla uzaktan yakından alakam yoktu. Ta ki aldığım PC'de sorunlara cıkana kadar. Sistem özelliklerim:
Sorunum ise aşırı yüksek grafikli oyunlar oynayınca PC kendini resetliyor, ekran kararıyor, ve no signal yazıyor. LoL vs oynayabiliyorum. Mevcut PSU hakkında cok iyi şeyler duymadım. Ekran kartını tamirciye bıraktım, şu an test edecek fakat ben PSU'dan ciddi suphelenıyorum. Sizden ricam sisteme uygun PSU önermeniz. Bütcem 600 TL yeni dolandırıldıgım için butcem cok yuksek degil Şimdiden teşekkürler.
En ucuz Zalman ZM700-TXII 700W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM700-TXII 700W Power Supply özelliklerini incele, 2.276,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Cooler Master MWE 600 W MPE-6001-ACABW-BEU Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz FSP Hydro K 600W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 600W Power Supply özelliklerini incele, 1.410,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!