R5 1600 ve RX 580 sistemin ederi nedir?

Şehir neresi?
İzmir'e yakınsanız takas yapalım. Sistem şu:

İşlemci: Intel i3-9100f 4 çekirdek 3.6-4.2Ghz
Anakart: Asus EX-H310M-V3 R2.0
Ekran Kartı: Asus Expedition GTX 1050 Ti OC 4GB 128 bit
RAM: 2x8GB Crucial Basics DDR4 2400 Mhz CL17
SSD: Crucial BX500 240GB
HDD: WD Blue 1TB 7200RPM
Kasa: Zalman N2 2+1 12cm beyaz ledli fan
PSU: FSP Speed Hydro 600w 80+
OS: Windows 10 Pro (Anakart lisansı otomatik etkinleştiriyor)

Üste ne kadar istediğinizi belirtirseniz anlaşırız.

Ekran kartı hariç parçaların hepsi faturalı garantili. SSD bir yıllık, diğer parçalar ekran kartı hariç bir iki aylık. Ekran kartı da kutulu, bakımlı ve stabildir.

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim. Letgo ve Sahibindene koydum başka koyabilceğim bir yer varmı?

Nerede satmam gerekiyor peki?
Sahibinden sitesine GET ile eklerseniz çok daha hızlı satılır.
%9 kesinti yaparlar. Onun farkını da ekleyerek fiyat belirleyin. belirleyin. Mesela 3.500 lira düşünüyorsanız 3850 lira gibi bir fiyat yazın. Kargo dahil derseniz kasa için Yurtiçi Kargo'da Sahibinden ilanıyla 50-100 lira gibi bir rakam çıkıyor.
Pazarlıkla falan uğraşmazsınız. Almak isteyen sabit fiyat üzerinden alır. Güvenli ve taksit imkanı olduğu için GET tercih ediliyor.

Merhaba arkadaşlar, bundan 1 yıl önce aldığım ve sadece pandemi de kullandığım bilgisayarımı satmak istiyorum ama şu anki piyasada ne eder ya da tek tek parça mı satmak karlı karar veremedim. Sizlerden zahmet bana bir fiyat vermeniz ya da tavsiye vermenizdir. İyi günler dilerim şimdiden.
Eki Görüntüle 613148

İşlemci AF modeli mi yoksa 14 Nm'lik eski model mi ve eğer AF modeli ise 4, 500 ₺ pazarlık payıyla okutabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı