R5 1600 ve RX 590 sistem nasıldır?

Baran Türker

Hectopat
Merhaba site sakinleri, incehesap'tan yeni bir bilgisayar aldım:
  • Ryzen 5 1600
  • Gigabyte A320
  • 2x8GB Adata XPG Gammix RAM
  • RX590 Nitro 8 GB
Oyunlarda nasıl performans alır? Yazarsanız sevinirim. Bir de ben bu bilgisayarı 8 Kasım akşam saatlerinde sipariş verdim ve bu güne kadar hiçbir bilgi gelmedi elime, tahmini ne zaman gelir? Yazarsanız sevinirim teşekkür ederim. Beklemekten çok sıkıldım. :(

Eger toplamalari icin talimat verdiyseniz 1 ay icinde veya sonrasinda gelir. Her oyunu 1080p medium ayarlarda cok rahat oynarsiniz diye dusunuyorum. Boyle bir sistem alip anakarti neden A320 olarak biraktiniz bir de?

Kasa
GamePower Crimson Guard 4x120mm ARGB Fan Gaming
PSU
Fsp Raider RA550 550W 80+ Silver Power Supply

birde az önce hesabıma girdim rami kırmızı yapmışlar bide psu değiştirmişler ne demek oluyor bu?
Ayrıca bilgisayar hazır sistem PC hocası f class
Anakart da bütçem maksimum bu kadardı maalesef yükseltemedim.
VE bana PARÇALARIN DEĞİŞTİĞİNİ HABER VERMEDİLER NE OLACAK ŞİMDİ?
Kasanın yorumlarında 5 gün içinde veya 4 gün içinde gelenler var valla üzülüyorum çok sıkıldım alacagım ilk bilgisayarım çok heyecenlıyım.

Belki parcalar ellerinde yoktur, benzer urun ozellikleri gosteren RAMlerden takmislardir. PSU'da ayni sekilde. 5-4 gun icerisinde gelenler parca montaji istemiyorlar. Eger test videolarindan daha kotu sonuclar elde ederseniz geri iade etmeyi deneyin.

Tamamdır bide ram 2x yapılmıyo artık sitede o ne olur yani aynı ramdan 2 tane seçenegi yok?
aldıgım psu özelligi daha düşüktü yükseltmişler fiyat da aynı değişme yok.
sitedeki adamın yazdıgını atıyorum:
Sipariş verdiğim bu sistem ekstraları ile 5 iş günü içerisinde evime ulaştı. Fakat kasanın sağ arka ayağı kırık geldi kargoda taşınma sürecinde zannediyorum ki yaşandı bu sorun. İnce hesap destek ekibine mailden ulaştım kırık ayağın fotoğrafı ile birlikte. Hızlı bir şekilde yanıt verip sorunumu çözdüler kırık ayağın yerine yenisini 2 gün içinde kargoya verileceği söylendi. Sistem canavar bu arada ondan bahsetmeye gerek yok. Ama 16 Ram tavsiye ederim alacaklara.
ekstraları ile birlikte diyor

Eger toplamalari icin talimat verdiyseniz 1 ay icinde veya sonrasinda gelir. Her oyunu 1080p medium ayarlarda cok rahat oynarsiniz diye dusunuyorum. Boyle bir sistem alip anakarti neden A320 olarak biraktiniz bir de?
Medium az kaçar Very High-Ultra'da çok rahat 60 fps oynatıyor.

R5 1600 ve RX590'da sıkıntı yok da kalan parçalar sıkıntılı. Yani o PSU ile Cenabı Hak'ka emanet çalışıyor sistem her an havaya doğru uçabilir. Başıma gelmişliği var DDR2 sistemde o yüzden söylüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı