Merhaba, sistemimi yaklaşık 6 ay önce topladım ve güncel bir sistem fakat son 4-5 aydır sürekli oyun fark etmeksizin donuyor. Başlarda çok olmadığından pek umursamamıştım fakat sürekli olmaya başladı. Driverların hepsi yüklü. Ekran kartı ve işlemciye yük bindiren oyunlarda donma sıklığı artıyor 2 3 sn'lik FPS düşmesi yiyorum sürekli. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Sistemim:
Yüksek ihtimalle driver sorunu yaşıyorsunuz. Bu donma sorunu yaşayan (bir ay önceye kadar benim gibi) herkes AMD kartla alakalı konu açıyor. 19.12.1 veya öncesi bir sürücü yükleyip dener misiniz? Yüksek ihtimalle sorun çözülecek.
RAM kullanımın sınıra dayanmış, diğer oyunları bilmem ancak bu oyunda FPS drop sorununun RAM'den kaynaklandığı görülüyor. Ki zaten artık oyuncu sistemleri için 8GB bellek yetersiz kalıyor, 16GB öneriyoruz.
RAM kullanımın sınıra dayanmış, diğer oyunları bilmem ancak bu oyunda FPS drop sorununun RAM'den kaynaklandığı görülüyor. Ki zaten artık oyuncu sistemleri için 8GB bellek yetersiz kalıyor, 16GB öneriyoruz.