Çözüldü R5 1600AF RX 560 Sistemde Formattan sonra PUBG kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EJDERİYA AVCISI

Hectopat
RAM
Gskill ripjaws 2x8
Ekran kartı
Msı rx560 4gb
Anakart
Msı b450m s2h
İşlemci
Amd ryzen 5 1600 af
2 gün önce bilgisayara temiz Windows 10 kurulumu yaptım ve güncel ekran kartı sürücüsünü indirip kurdum. Formattan önce PUBG de 65 70 FPS alırken şu an 45 50 FPS alıyorum ve sürekli anlık düşüş yaşıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Formattan uzun bir süre önce forumdan bakarak oyundayken daha fazla RAM kullanımı sağlayan bir şeyler yapmıştım ve FPS biraz artmıştı ama ne yaptığımı hatırlamıyorum. Onunla alakalı olabilir mi?
Sistem özellikleri:
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 AF.
Ekran kartı: MSI RX 560 4 GB.
SSD: Toshiba OCZ 500.
RAM: G.Skill Ripjaws 2X8.
PSU: 600 watt.

Çözüm
Tahmin etmesi zor. Bunun bir sürü sebebi olabilir.

Bilgisayarınızı formatladıktan sonra yapmış olduğunuz herhangi bir ayar sıfırlanmış, oyun içi video ayarlarınız değiştiği için fps düşmesi yaşamış olabilirsiniz.

Bilgisayarınızdaki bazı parçalar son güncellemeleri kaldırmıyor olabilir. Format atmadan önceki kurduğunuz sürücülerin versiyonları eski olduğu için daha performanslı olması muhtemel. Buna direkt olarak windows 10 sürümü de dahil.

Eski versiyonlarınızı ve yaptığınız ayarları hatırlamaya çalışın. Quick CPU, Afterburner gibi uygulamalar performansınıza etki etmiş olabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Üzgünüm.
Tekrar formatladıktan sonra sorun düzeldi gibi teşekkür ederim.
AMD Radeon Software üzerinden ekran kartı ayarlarını atlamış olabilirsiniz.

Bilgisayarınızı formatladıktan sonra yapmış olduğunuz herhangi bir ayar sıfırlanmış, oyun içi video ayarlarınız değiştiği için fps düşmesi yaşamış olabilirsiniz.

Bilgisayarınızdaki bazı parçalar son güncellemeleri kaldırmıyor olabilir. Format atmadan önceki kurduğunuz sürücülerin versiyonları eski olduğu için daha performanslı olması muhtemel. Buna direkt olarak windows 10 sürümü de dahil.

Eski versiyonlarınızı ve yaptığınız ayarları hatırlamaya çalışın. Quick CPU, Afterburner gibi uygulamalar performansınıza etki etmiş olabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Üzgünüm.

Tekrar formatladıktan sonra sorun düzeldi gibi teşekkür ederim.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı