Teşekkür ederimmAnakartınızın sitesine girip oradan en güncel BIOS sürümünü bulup kurabilirsiniz. 1600 ile 5600 arasında da çağ atlamış kadar fark edersiniz. Ben 5500'den 5600'e geçince bile çok hissetmiştim farkı.
Teşekkür ederimmAnakartınızın sitesine girip oradan en güncel BIOS sürümünü bulup kurabilirsiniz. 1600 ile 5600 arasında da çağ atlamış kadar fark edersiniz. Ben 5500'den 5600'e geçince bile çok hissetmiştim farkı.
Destekliyor hocam rahat olunHocam onu nasıl öğrenirim
3700 TL'ye R5 5600.
1400 TL'ye.
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Soğutucu aldım![]()
Kasanız idare eder bir seviyedeyse gerek yoktu hocam soğutucuya, hayırlısı olsun.3700 TL ye r5 5600
1400 tl ye
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
soğutucu aldım![]()
Hocam ileride am5 sisteme geçmeyi düşünüyorum onun için aldımKasanız idare eder bir seviyedeyse gerek yoktu hocam soğutucuya, hayırlısı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.