R5 1600x Isınma Sorunu

ozankavga

Decapat
Herkese Merhaba
3 Gün Önce vatan bilgisayardan ;
R5 1600x
Rampage Frosty-R cpu soğutucu
Asus TUF B450 Plus Gaming
Msi 1050ti O.C
Corsair Vengeance 3000mhz 8x2 Ram
OCZ Trion 120GB SSD
XIGMATEK X-CALIBRE 600w 80plus Güç Kaynağı
Rampage Spectra Rainbow Kasa

Bigisayar topladım. Fakat bilgisayar Cs-Go oynarken daha 10uncu dakikasında kapanmaya başladı. 2 kere denedim aynı sonuç çıkınca msi afterburner programı vasıtasıyla işlemcinin boş kullanımda 50-60 derece arası çalıştığını, oyun oynarken ise 92 derece de kapandıgını gözlemledim. Sebebi nedir yardımlarınızı bekliyorum

Hiçbir virüs işlemciyi haddinden fazla ısındıramaz. Ben 1600x'e 3 saat boyunca işkence ettim stres testiyle, 60 dereceyi geçmedi. Bu arkadaşın problemi tamamen soğutucu kaynaklı.
Arkadaşın soğutucusu çok iyi demiyorum zaten, ben kendi yaşadığım sorunu ve çözümünü aktardım. Bilgisayarıma giren virüs işlemciyi %99 lara kadar zorluyordu ve soğutmam yetersiz kaldığı için 90 dereceleri görüyordum bilgisayarı açtıktan sonraki 4-5 dakika içerisinde. (Sistem boşta iken) Stres testinde bile görmediğim değerleri görür oldum. Formattan sonra virüs kaynaklı olduğu için düzeldi. Arkadaşta benimle aynı şekilde boşta bile yüksek değerler gördüğü için yaşadığım durumu aktardım belki olabilir mi gibisinden. Ayrıca neye dayanarak hiç bir virüs işlemciyi zorlamaz diyorsunuz? En basiti miner virüslerini hiç mi okumadınız?

Arkadaşın soğutucusu çok iyi demiyorum zaten, ben kendi yaşadığım sorunu ve çözümünü aktardım. Bilgisayarıma giren virüs işlemciyi %99 lara kadar zorluyordu ve soğutmam yetersiz kaldığı için 90 dereceleri görüyordum bilgisayarı açtıktan sonraki 4-5 dakika içerisinde. (Sistem boşta iken) Stres testinde bile görmediğim değerleri görür oldum. Formattan sonra virüs kaynaklı olduğu için düzeldi. Arkadaşta benimle aynı şekilde boşta bile yüksek değerler gördüğü için yaşadığım durumu aktardım belki olabilir mi gibisinden. Ayrıca neye dayanarak hiç bir virüs işlemciyi zorlamaz diyorsunuz? En basiti miner virüslerini hiç mi okumadınız?
Hiç biri değilde şı; "Command & Conquer: Red Alert 2" yazı beni derinden sarstı. Ne günlerdi be ! Sabahlara kadar oynardık off.. Hareket komutları hala hafızam da belki 10 sene olmuştur oynamayalı.

Hiç biri değilde şı; "Command & Conquer: Red Alert 2" yazı beni derinden sarstı. Ne günlerdi be ! Sabahlara kadar oynardık off.. Hareket komutları hala hafızam da belki 10 sene olmuştur oynamayalı.
conscript reporting.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı