R5 1600X İşlemciyi Yükseltmeli mi?

tarık cebeci

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar.
Yaklaşık bir ay önce Ryzen 5 1600X satın aldım ve yeni Ryzen'lar yavaş yavaş piyasada gözükmeye başladı. Sizce 1600X'i yeni model Ryzen'larla değiştirmeli miyim?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kastettiğim o değil. Bazı kişilerde şu bakış açısı vardır: Oo Ryzen 2 çıkmış, Ryzen 1 eski nesil. Ne zaman çıktığı önemli değil, üzerine nesil gelmiş mi? Gelmiş. O zaman eski. Bu tür kişilerde mantık da fazla bekleyemezsiniz.
Not: Hiç bir kimseye hiç bir şekilde bir ima veya iğneleme amacım yok, sadece bir şeyi açıkladım.

Kastettiğim o değil. Bazı kişilerde şu bakış açısı vardır: Oo Ryzen 2 çıkmış, Ryzen 1 eski nesil. Ne zaman çıktığı önemli değil, üzerine nesil gelmiş mi? Gelmiş. O zaman eski. Bu tür kişilerde mantık da fazla bekleyemezsiniz.
Not: Hiç bir kimseye hiç bir şekilde bir ima veya iğneleme amacım yok, sadece bir şeyi açıkladım.

Bazı insanların takıntıları var. Ben mesela gereksiz şeylerden nefret ederim ve görsel güzelliğe önem veririm. Misal kullandığım mouse, klavye ve kulaklık set olmalı gibi. Bilmiyorum yani gereksiz şeylere para yatırmak saçma geliyor. O parayı daha iyi şeylerde harcabilirsiniz. En basitinden ihtiyacı olan birisine verebilir yani.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı