R5 220 sistem yükseltme

dostum diyelimki aldım anakarta takılmama gibi bi durumu olurmu bide ram 4gb sorun yaratır mı ?
4 GB Ram sıkıntı sadece gta 5 vb. oyunlarda çıkarır. Siz sanırım eski mesajlarda çok ağır oyunlar oynamayacağını söylemiştiniz. Bu yüzden gtx 750 ti alabilirsin. Anakarta takılmaz ram de sorun çıkarmaz ancak güç kaynağı yetmeyebilir. O yüzden 450w bir güç kaynağı birde gtx 750 ti alarak performansı sorunsuz arttırabilirsiniz.

Son düzenleme:
4 GB Ram sıkıntı sadece gta 5 vb. oyunlarda çıkarır. Siz sanırım eski mesajlarda çok ağır oyunlar oynamayacağını söylemiştiniz. Bu yüzden gtx 750 ti alabilirsin. Anakarta takılmaz ram de sorun çıkarmaz ancak güç kaynağı yetmeyebilir. O yüzden 450w bir güç kaynağı birde gtx 750 ti alarak performansı sorunsuz arttırabilirsiniz.
h81 h3 m7 anakarta takılmazmı yani

Sanırım GTX 750 Ti daha performanslı ancak r7 360 daha ucuz. GTX 750 Ti daha az güç tüketiyor ve aralarında 60-70tl bir fark var.
evet aslında ben onu almayı düşünmüştüm dediğim gibi benim büyük oyunlara vericek param yok csgo lol de 60 fps alayım yeter amd r5 220 ile 30 40 fps veriyor sis bombası atınca kastırıyor bilgisiyarı

750 ti anakartınla uyumlu sorun yaşamadan takarsın. Güç kaynağı olarak 300 watt yeterli ama 300 watt sistemin ihtiyaç duyacağı maksimum güce yakın bu yüzden kaliteli olmadığında ısınma yada dalgalanma olabilir buda tehlikelidir, sistemde büyük hasarlara yol açabilir.
Codegen MX450 450W 12cm Sessiz Fan 2IDE+3SATA+1PCI-EX6 Siyah Fiyatı
Bunu almalısın.
r7 360, 750 ti'den iyi değil daha fazla güç çekiyor biraz daha az performansı da ama 70 lira civarı daha ucuz oda alınabilir. Benim tavsiyem 750 ti. 4 gb ram bazı oyunlarda azcık sıkıntı olacaktır. 4 gb ekleyebilirsin ilerde. Şuan için çok sıkıntı değil. Son olarak yeni oyunları almasan bile CSGO'da yüksek fps almak da yararına olacaktır. Yüksek FPS rakibine göre milisaniyelerde olsa avantaj elde etmeni sağlar sağlar. :)

750 ti anakartınla uyumlu sorun yaşamadan takarsın. Güç kaynağı olarak 300 watt yeterli ama 300 watt sistemin ihtiyaç duyacağı maksimum güce yakın bu yüzden kaliteli olmadığında ısınma yada dalgalanma olabilir buda tehlikelidir, sistemde büyük hasarlara yol açabilir.
Codegen MX450 450W 12cm Sessiz Fan 2IDE+3SATA+1PCI-EX6 Siyah Fiyatı
Bunu almalısın.
r7 360, 750 ti'den iyi değil daha fazla güç çekiyor biraz daha az performansı da ama 70 lira civarı daha ucuz oda alınabilir. Benim tavsiyem 750 ti. 4 gb ram bazı oyunlarda azcık sıkıntı olacaktır. 4 gb ekleyebilirsin ilerde. Şuan için çok sıkıntı değil. Son olarak yeni oyunları almasan bile CSGO'da yüksek fps almak da yararına olacaktır. Yüksek FPS rakibine göre milisaniyelerde olsa avantaj elde etmeni sağlar sağlar. :)
dostum borçlar falan var o yüzden sıkıntı biraz pahalıya gitmek o yüzden fiyatı düşürebildiğim kadar düşürmek istiyorum mecburi olmasam ekran kartıda almıyıcam fakat r5 220 o kadar kötü bi ekran kartıki dayanılıcak gibi değil.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı