R5 2500X pini kırıldı

Bazı pinler kritik göreve sahip olmayabiliyorlar. Mesela sadece sabitleme amaçlı pinler ya da ses amaçlı pinler var. İnternette grafikleri oluyor indirip bakabilirsiniz.

Not: resimde hangi pinler veya kaç tanesi kırırk anlayamadım, ona göre yorum yaptım.

Bana bir şekil ulaş yardımcı olayım çok iyi bir ustam var yapıyor işlemci bacak tamiri ulaş özelden

Forumda bir arkadaş tamir ettirmişti, 900 TL gibi bir ücret almışlardı hatırladığım.

Ulan ya yeter ki düşmeye gör. 900 lira nedir? Üstünde ölü bölge pinleri var zaten. Oradan söküp lazım olan yere takabiliyorsun. Bu işleri yapmayan YouTuber 15dk da yapıyor.

200-300 daha koyup 2. el alınabiliyor. Mantıksızmış o zaman.

Intel i7'di arkadaşın yaptırdığı 10. nesil. Hocam sözde işçilik adı altında 500-600 TL gibi bir fiyat ödemiş gerisi işlem için. Bilgisayarcı ucuza yapmaz zaten, bazıları uğraşmıyor bile. Fakat yaptırılabilir. Doğru yeri bulmak lazım yaptırmak için.

Arkadaş doğru söylüyor her kırılan pin işlemciyi çöp etmez pinlerin görevlerine bakmak lazım internetten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…