- Makaleler
- 42
Hocam geldiğinde böyleydi sana ispatlama mecburiyetti mi var ben firma alır mi diye sordum.
Almaz. Yarın götür görürsün.
Hocam geldiğinde böyleydi sana ispatlama mecburiyetti mi var ben firma alır mi diye sordum.
O zaman neye göre geldiğinde böyleydi diyebiliyorsun? Belki farkında olmadan sök tak yaparken kırdın? Belki bilgisayarcı senin işlemcini PIN'i kırık başka bir işlemci ile değiştirdi?
Fabrikada paketlenen bir ürünün pininin kırık olması bana mantıklı gelmiyor.
Almazlar. Almaları için sebep yok.
Fabrika şu kadar umrumuzda değil hocam. Sorun adamların iade almama haklarının olması. Ve şu durumda kullanıcı suçlu kanıtınız yoksa. Sanki satıcı firmanın elemanıyız görünen köy klavuz istemez.Fabrikaya çok güveniyorsunuz inşallah sizinde mağduriyet yaşayacağınız konuları burada konuşmayız.
Dostum boşuna beddua ediyorsun. Senin mağduriyetinden zevk almıyorum narsist değilim. Sadece elinde ürünün o şekilde geldiğine dair kanıt yoksa firmanın sunacağı argümanları söylüyorum. Eğer elinde paketi açarken ve akabinde pinlerde kırık olduğunu gösteren bir kanıt yoksa hukuki açıdan firma iade almak zorunda değil. Olaylara kendi açından bakıyorsun ama firma olduğunu düşün bir de. O adamın kırıp kırmadığını nereden bilecek adamlar?Fabrikaya çok güveniyorsunuz inşallah sizinde mağduriyet yaşayacağınız konuları burada konuşmayız.
Fabrika şu kadar umrumuzda değil hocam. Sorun adamların iade almama haklarının olması. Ve şu durumda kullanıcı suçlu kanıtınız yoksa. Sanki satıcı firmanın elemanıyız görünen köy kılavuz istemez.
Dostum boşuna beddua ediyorsun. Senin mağduriyetinden zevk almıyorum narsist değilim. Sadece elinde ürünün o şekilde geldiğine dair kanıt yoksa firmanın sunacağı argümanları söylüyorum. Eğer elinde paketi açarken ve akabinde pinlerde kırık olduğunu gösteren bir kanıt yoksa hukuki açıdan firma iade almak zorunda değil. Olaylara kendi açından bakıyorsun ama firma olduğunu düşün bir de. O adamın kırıp kırmadığını nereden bilecek adamlar?
İlk geldiğinde öyle olup olmadığını nereden biliyorsun? Belki montaj esnasında kırıldı. Biz bunu sorguluyoruz. Sen kendin diyorsun kontrol etmedim diye. Kırıksa kesin fabrikadan böyle gelmiştir sağlıklı bir düşünce yapısı değil.Hocam ben illaki fabrika suçlu veya su suçlu bu suçlu demiyorum şu an kendimce kendimi mağdur hissediyorum bunun telafisi olabilir mi diyorum belki en büyük suç ilk geldiğinde fark etmediğim için bendedir.
Çok düşük ihtimal hocam şansınızı deneyin isterseniz ama mucize gerek. Beni de şüpheye düşürdünüz şimdi yarın bilgisayarcıya gidecektim bende de 5500 var. Umarım gözümden kaçan birşey olmamıştır. Gerçi bios update için götürmüştüm sorun yoktu. Umarım ileride de olmaz. Geçmiş olsun size de.Hocam ben illaki fabrika suçlu veya su suçlu bu suçlu demiyorum şu an kendimce kendimi mağdur hissediyorum bunun telafisi olabilir mi diyorum belki en büyük suç ilk geldiğinde fark etmediğim için bendedir.
Saolun hocamÇok düşük ihtimal hocam şansınızı deneyin isterseniz ama mucize gerek. Beni de şüpheye düşürdünüz şimdi yarın bilgisayarcıya gidecektim bende de 5500 var. Umarım gözümden kaçan birşey olmamıştır. Gerçi bios update için götürmüştüm sorun yoktu. Umarım ileride de olmaz. Geçmiş olsun size de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.