R5 2500X ve GTX 1650 sistem kaç sene gider?

Çok teşekkür ederim sistemi sipariş ettik artık bu hafta gelecek umarım beni yarı yolda bırakmaz güç kaynağı :D.

Umarım. :)

Win10 sorunuza gelecek olursak, internette satılan OEM Key ürünlerinden satın alırsanız daha uyguna gelir.

Umarım. :)

Win10 sorunuza gelecek olursak, internette satılan OEM Key ürünlerinden satın alırsanız daha uyguna gelir.

Abi şakamı bu az daha 1600 küsür TL veriyordum :D sen kahramansın ve sinerjideki bayana internetten 50 TL'ye Key alıp kullanabilir miyim dediğimde imkanı yok efendim sisteminize yazık etmek istemezssiniz demişti.

Abi şakamı bu az daha 1600 küsür TL veriyordum :D sen kahramansın ve sinerjideki bayana internetten 50 TL'ye Key alıp kullanabilir miyim dediğimde imkanı yok efendim sisteminize yazık etmek istemezssiniz demişti.
50 TL filan değil e-ptt,hepsiburada gibi sitelerde 20-30 tl aralarında bile OEM keyler var ve hiçbir sorun yaşatmıyor. Windowsu kurarken Win10 Pro kurmanızı tavsiye ederim. Siparişi verdiğinizde 1 saat içinde mailinize key düşecektir. Girer tepe tepe kullanırsınız. Şimdiden hayırlı olsun.

Paranızı boşa harcamayın, normal kodlardan tek farkı bu kodun anakarta yapışması. Bir daha başka bilgisayarda kullanılamıyor diye biliyorum.

Dark Force PSU önermiyorlar.
SSD'yi dediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.
Sorularınızı soruni forumda yardım edenler elbette bulunur. :)

Size son bir soru daha sorabilir miyim?
Şimdi bu eski PC'deki HDD'yi yeni sisteme takacağım ben ama bunda Windows 10 yüklü bir sürü Driver falan yüklü yeni sisteme takınca hata falan verir mi 1TB yer edineyim diye bir çuval inciri berbat etmek istemiyorum direkt takabilir miyim eski PC'den söküp.

Son düzenleme:
Şimdi bu eski PC'deki HDD'yi yeni sisteme takacağım ben ama bunda Windows 10 yüklü bir sürü Driver falan yüklü yeni sisteme takınca hata falan verir mi 1TB yer edineyim diye bir çuval inciri berbat etmek istemiyorum direkt takabilir miyim eski PC'den söküp.

Yeni sisteme temiz kurulum yapmanız en mantıklısı olacaktır.

Yeni sisteminde SSD ya da HDD falan yoksa elindeki HDD'yi takıp temiz UEFI kurulum ile sorunsuzca kullanabilirsin.

Yeni sisteminde SSD ya da HDD falan yoksa elindeki HDD'yi takıp temiz UEFI kurulum ile sorunsuzca kullanabilirsin.

480 GB SSD takılı olarak gelecek ben 1TB HDD'yi arşivim için ek takacağım depolama için bu durumda ek bir şey yapmalı mıyım?

480 GB SSD takılı olarak gelecek ben 1TB HDD'yi arşivim için ek takacağım depolama için.

480 GB SSD takılı olarak gelecek ben 1TB HDD'yi arşivim için ek takacağım depolama için bu durumda ek bir şey yapmalı mıyım?

480 GB SSD takılı olarak gelecek ben 1TB HDD'yi arşivim için ek takacağım depolama için.

Eğer 1TB'lik HDD'nde kurulu işletim sistemi yoksa direkt sisteme monte etmen yeterli. Yani içinde Windows varsa bile BIOS'tan önyüklemeyi 1.olarak SSD seçip yine kullanabilirsin ama tavsiyem içindeki veriler hariç HDD'deki Windows'u silmen yönünde olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı