R5 2500X ve GTX 1650 sistem kaç sene gider?

Ne demek :) yardımım dokunduysa ne mutlu.

Cidden çok panik bir insanım lazer kesimde çalışıyorum 2 sene önce babamı kaybettim o zamandan beri ailemin tüm yükü bende günde 12 saat çalışıp cumartesi pazar mesai yaptım sigarayı bıraktım köşeye para attım bu kadar biriktirebildim elektrik su kira 2 kardeş annenin masrafı arasında bu parayı çok zor toparladım zar zor elde etmişken bozmak ya da yanlış bir şey yamak istemediğimden bu kadar soru soruyorum :/

Cidden çok panik bir insanım lazer kesimde çalışıyorum 2 sene önce babamı kaybettim o zamandan beri ailemin tüm yükü bende günde 12 saat çalışıp cumartesi pazar mesai yaptım sigarayı bıraktım köşeye para attım bu kadar biriktirebildim elektrik su kira 2 kardeş annenin masrafı arasında bu parayı çok zor toparladım zar zor elde etmişken bozmak ya da yanlış bir şey yamak istemediğimden bu kadar soru soruyorum :/

Başınız sağ olsun üzüldüm sizin adınıza :( gerçekten kolay değil Allah kimsenin başına böyleolaylar yaşatmasın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı