R5 2600 1070 Sistemde anlık ses ve takılma sorunu

Lineman

Femtopat
Merhaba. Bilgisayarımda oyun oynarken ve bu hangi oyun olursa fark etmiyor, anlık ses ve takılma meydana geliyor ve bu takılma 1 sn kadar da sürmüyor ama rahatsız edici (zzztt) gibi bir cızırtı ses çıkıyor.

Bilgisayar parçaları.
CPU: Ryzen 5 2600
Anakart: MSI B350 Tomahawk
RAM: 2x8 GB Adata XPG Spectrix D80 8 GB 3000MHz RAM.
GPU: NVIDIA 1070 8 GB 256
Depolama: Adata XPG SX8100 512 GB M.2 SSD ve 1TB WD HDD.
PSU: 600W SilverStone.

Bende de oluyordu sorunun Windows 10 kaynaklı olduğunu çözebildim. Sonradan bir kaç ayar yaptım ama yaptıklarımı unuttum. Günlerce aradım taradım sonunda çözebildim. Peki bu ses kesintisi olurken sanki ekran yenileniyormuş gibi gidip geliyormuş gibi oluyor mu?

Zarar verebilme ihtimali var bilgisayarin garanti suruyor ise sen yapma boyle birseyi.
Ve RAM'leri silgiyle silince cozulceginin garantisini verebiliyor musunuz?

Canım dostum, birazcık araştırırsan hiçbir sorun çıkarmayacağını anlarsın. YouTube'da bazı videolara göz gezdirir isen beni anlayacağını umuyorum.

Son düzenleme:
@Machineguney.
Bende sürücülerin hepsini silip tekrar yükledim Windows'da birkaç ayarlama yaptım RAM GPU CPU hepsini testten geçirdim sıkıntı yok ama yine arada bir yapıyor ve can sıkıcı oluyor.

Dostum silgi olmadı zımpara yapayım mı 😂

Silgi olmadı zımpara ya geçtim. 😂
Aynı şekilde bende de oluyor kanser ya ne yaparsan yap arada bir uğruyor. Windows 10 kaynaklı 2 kez format attım ben de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı