R5 2600 FPS düşmesi

• Konuyu başlatan rofu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 404

rofu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci ( Ölene dek )
Ben masaüstü bilgisayar kullanıyorum. 1070'im ve Ryzen 5 2600'üm var. FPS'im sürekli bir düşüş yaşıyor. 200 FPS alırken birden 30'a düşüyor -bu sırada drop giriyor- sonra geri yükseliyor. Sebebi işlemcimin ısınmasından mı anlayabilmiş değilim. Sıvı soğutmam var ve 55 derecenin üstüne çıktığını daha görmedim. Yardım edebilir misiniz?

Ben masaüstü bilgisayar kullanıyorum. 1070'im ve Ryzen 5 2600'üm var. FPS'im sürekli bir düşüş yaşıyor. 200 FPS alırken birden 30'a düşüyor -bu sırada drop giriyor- sonra geri yükseliyor. Sebebi işlemcimin ısınmasından mı anlayabilmiş değilim. Sıvı soğutmam var ve 55 derecenin üstüne çıktığını daha görmedim. Yardım edebilir misiniz?
Eğer fazla RAM gerektiren bir oyunda drop yaşanıyor ise RAM'inizle alakalı. 8 GB ise 16 GB yapın sorun ortadan kalkar. Eğer RAM'iniz fazla ise veya hafif oyunlarda da yaşanıyor ise sebebi parçalarınızla ilgili olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı