R5 2600 Gigabyte B450M-S2H sistem için RAM önerisi

nezihkeskin

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Basliktaki sistemime 8x2 GB Dual Channel RAM alacagim ve bu bellek kitini arastirmalarim sonucu begendim. Ancak, anakartin desteklenen bellekler listesindeki flarex bellekler ile benim buldugum belleklerin kodlari birebir eslesmiyor.

Benim buldugumun kodu: F4-3200C16D-16gfx.
Gigabyte'in listeye eklediginin kodu: F4-3200C14Q-32gfx.

Bu bir sorun yaratir mi?

Onun disinda flarex bellekler alınır mı? AMD uyumlu iddialari beni cezbetti acikcasi.

Alinmazsa, bu sistemime munasip RAM onerilerinizi bekliyorum.

Herkese tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür listeler eski ve güncel olmayabiliyor, tamamlanması yıllar sürüyor veya bir süre sonra tamamlama çalışmalarını kesiyorlar. O sebeple çok bakmamak lazım, sadece fikir vermesi açısından duruyor o şekilde.

Seçtiğiniz kiti alabilirsiniz, yorumlara baktığınızda Ryzen sistemlerde genel olarak güzel çalıştığı söylenmiş. Bir problem yaşanacağını düşünmüyorum.

Alternatif olarak,

Flare X burada daha uygun,

AMD anakartların hepsiyle %100 uyumludur. Piyasada bu paraya alınabilecek en iyi RAM'dir.

Hocam, listede olmayan RAM çalışmaz diye bir kural yoktur. Mesela Hi-Level bellekleri listede bulamayabilirsiniz. Fakat çalışıyorlar 😆. Belirli belleklerle test yapılır ve piyasaya sunulur.

@aynştaynX @EgeN7 Corsairle FlareX arasinda kaldim arkadaslar bir yardimci olun lutfen seceyim artik 😆
Piyasada bu paraya alınabilecek en iyi RAM'dir. Bunu alın mutlaka.

www.akakce.com

Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
www.akakce.com

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı