R5 2600 Gigabyte B450M-S2H sistem için RAM önerisi

Ne alırsanız alın kesinlikle kit alın. Crucial RAM'leri daha sonra araştırınca almadığınıza biraz üzülebilirsiniz. Hayırlı olsun.

Hocam kalitenin farkindayim ama 70-80TL fark ediyor. Acikcasi zaten kaliteli bir urun alabiliyorken ogrenci butcemi daha da sarsmak istemiyorum. Tesekkur ederim 😆

Hocam kalitenin farkindayim ama 70-80TL fark ediyor. Acikcasi zaten kaliteli bir urun alabiliyorken ogrenci butcemi daha da sarsmak istemiyorum. Tesekkur ederim 😆

3000MHz olanıda iyi 591TL çipi e die aynı. 3200 hiç ayar yapmadan direkt çalışır. XMP açıp restart atıp sonra ram hızını 3200mhz seçin yeterli. Yada 3200 olan ile aynı zamanlamaları girersiniz en fazla cl16-18-18-18-36 şeklinde

cpuzmem.jpg

Son düzenleme:
Hangi RAM'ları aldınız, site verebilir misiniz ayrıca bir sorun yarattı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.hepsiburada.com/gskill-...magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail ben de bunu düşünüyorum şu an için iki adet alamıyorum daha sonra alıp taksak sorun çıkarır mı acaba?

Ben aldığım zaman bunu da düşünmüştüm. Neden tercih etmediğimi hatırlamıyorum ama gayet kaliteli RAM'ler, alabilirsiniz. Almışken kit alırsanız herhangi bir problem yaşama riskiniz yok denecek kadar az olur. Fakat sonradan ekleme yapsanız da bir problem yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı