Satılık R5 2600 - GT1030 Rampage sistem

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 six-Core Processor, 3400 MHz, 6 çekirdek, 12 mantıksal işlemci.
Anakart: Temel kart ürünü A320M-A Pro Max (MS-7C52)
Yüklü fiziksel bellek (RAM) 16,0 GB 1adet.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 1030.
Sabit disk: HyperX Fury 3D 480GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sarı sitede fiyatları araştırın. Ortalamasını alın. 50.000 etmez.
Ne kadar eder? Araştırma yapacak pek vaktim yok çalışıyorum da. Bilgilerinixe dayanarak bir fikir verir misiniz?

Kaça gider bilmiyorum. Acaba 50.000 eder mi?
50 bin mi? Dediğin fiyatın onda biri anca eder.
7000TL'ye sistem aldık kuzenime geçenlerde
AMD Ryzen 3500
RX 580 8GB
16 RAM
240SSD
1TB HDD
600W PSU
Anakart 520 serisi bir şeydi.
Konu mizah ve eğlencede de değil, bilgisayardan hiç anladığınızı düşünmüyorum.

50 bin mi? Dediğin fiyatın onda biri anca eder.
7000TL'ye sistem aldık kuzenime geçenlerde
AMD Ryzen 3500
RX 580 8GB
16 RAM
240SSD
1TB HDD
600W PSU
Anakart 520 serisi bir şeydi.
Konu mizah ve eğlencede de değil, bilgisayardan hiç anladığınızı düşünmüyorum.
Ben bu bilgisayarı vatan bilgisayarda topladığımda 3 sene önceydi. 30.000 toplamıştım e şimdi kardeşim 3 sene önce alınan bir ürün şimdiki kümülatif gelir vergisi üzerinden fiyatın yükseldiğini gözlemlersen 30.000₺ olan bir ürün 3 sene sonra bugün matrah üzerinde. 55/60k etmesi lazım yani 2 katı konularımı araştırırsan eski konularımı araştırırsan mutlaka vatan bilgisayarda topladığım PC’nin 3 sene önceki faturasına ulaşabilirsin günümüzde her şeyin fiyatının arttığını baz alırsan bugün 7kya 9. Nesil Apple tablet alamazken 7kya of topladığınızı söylemeniz farklı bir boyut olmuş.

Ben bu bilgisayarı vatan bilgisayarda topladığımda 3 sene önceydi. 30.000 toplamıştım e şimdi kardeşim 3 sene önce alınan bir ürün şimdiki kümülatif gelir vergisi üzerinden fiyatın yükseldiğini gözlemlersen 30.000₺ olan bir ürün 3 sene sonra bugün matrah üzerinde. 55/60k etmesi lazım yani 2 katı konularımı araştırırsan eski konularımı araştırırsan mutlaka Vatan Bilgisayar'da topladığım PC'nin 3 sene önceki faturasına ulaşabilirsin günümüzde her şeyin fiyatının arttığını baz alırsan bugün 7kya 9. Nesil Apple tablet alamazken 7kya of topladığınızı söylemeniz farklı bir boyut olmuş.

Siz zamanında fena kazıklanmışsınız.

Ben bu bilgisayarı vatan bilgisayarda topladığımda 3 sene önceydi. 30.000 toplamıştım e şimdi kardeşim 3 sene önce alınan bir ürün şimdiki kümülatif gelir vergisi üzerinden fiyatın yükseldiğini gözlemlersen 30.000₺ olan bir ürün 3 sene sonra bugün matrah üzerinde. 55/60k etmesi lazım yani 2 katı konularımı araştırırsan eski konularımı araştırırsan mutlaka Vatan Bilgisayar'da topladığım PC'nin 3 sene önceki faturasına ulaşabilirsin günümüzde her şeyin fiyatının arttığını baz alırsan bugün 7kya 9. nesil Apple tablet alamazken 7kya of topladığınızı söylemeniz farklı bir boyut olmuş.

Vah vah vah eğer gerçekse üzüldüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı