R5 2600 GT1030 sistem ne kadar eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın ben bu bilgisayarı 2021 aldım siz gelmiş fiyatı 2022 değerlendiriyorsunuz o zamanın 2. el piyasası ile bu zamanın 2. el piyasası aynı değil lütfen konuyu uzatmayın...

Tamam hocam sizsiniz haklısınız. Fakat lütfen gidip o işlemciyi 3000'e koyup insanların hakkına girmeyin.

Sistemi siz hangi ayda hangi yılda aldınız?
Attığım görselde tarih var okursanız görürsünüz.
"11:06:2021"
O zamandan bu zaman nasıl olurda ekmek 4 tl olmuşken aldıklarımın fiyatını düşürerek ben zarara uğruyorum aklım almıyor...

Okudum zaten emin olmak için sordum. Siz o tarihte aldığınızda doların 15tl olduğundan emin misiniz?
Yanlış anlamayın biraz ezbere konuştunuz.

Gördüğünüz gibi 15 doların altıda demekki benim %200 kâr yapmam gerekiyor mantıklı olursak 2. el piyasası yarı fiyatına düşürüyorsa %100 kâr yapmam lazım.
Adsız.jpg

Bakın hala laf ebeliği yapıyorsunuz ben alırken faturada gördüğünüz gibi 1600TL'idi şu an sıfırı en ucuz 3500TL yani benim bu parçayı 3000SATMa hakkım var ki 10 ay garantili bir parçadan bahsediyorum size 1 aylık üyesiniz biraz dikkat edin derim araştırmadan yorum yapmayın burası R10 değil!

Hocam öneri dedim size nasıl anlıyorsunuz? 3999TL'ye koyun dedim sadece? Bu bir öneridir ve 1 aylık üye olmamla ne alakası var? Tamam hakkınız yok demedim istediğiniz fiyata koyun. Fakat sadece 3000 gibi uçuk fiyatlara koymayın dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı