mustafavemust
Decapat
Bilmiyorum; Letgo'dan biri geldi, anlaştık aldı.
Tamam hocam meraktan sordum bende neredeyse 1 ay önce 2600 aldımda belki sizsiniz sandım: )
Bilmiyorum; Letgo'dan biri geldi, anlaştık aldı.
10 ay garantili bugün koysam en kötü 2900 satarım ben girişimcilik de okudum.Kime sattınız hocam
Hocam Ryzen 5 3600'ü adamlar 2200 TL 2300TL'ye koyuyor?
10 ay garantili bugün koysam en kötü 2900 satarım ben girişimcilik de okudum.
Alacak keriz varsa evet satılır. Ama genelde dediğiniz yerlerde geneli bilinçli oluyor.Gt 1030: 1500TL
R5 2600: 3000TL
Koyarım ben ve genelde de satılır.
Sallayın hocam tavsiye için açmış kendi bildiklerini yazıyor. Madem kendi bildigini yapacaksın neden konu açıyorsun.Siz gidin 3000e koyun. Sonra başkasıda görsün ilana koyarken oda gitsin 2900e koysun. Sonra öteki görsün oda o fiyata koysun. Eee ne oldu son tüketicinin durumu?
Sallayın hocam tavsiye için açmış kendi bildiklerini yazıyor. Madem kendi bildigini yapacaksın neden konu açıyorsun.
Ben bu bilgisayara 10.000TL ödemişim gelmiş 3K sat diyorsunuz sizin tepkiniz ne olurdu çok merak ettim.Sallayın hocam tavsiye için açmış kendi bildiklerini yazıyor. Madem kendi bildigini yapacaksın neden konu açıyorsun.
Ortalığı karıştırınca hoşunuza mı gidiyor? merak ediyorum. Gidin fiyatları inceleyin ondan sonra konuya dahil olun iyi forumlar konuyu kilitliyorum.Baştan anlamalıydık hocam 8600TL'ye 1030'lu sistem almasına. Uyanık davranıyor bir de fakat alırken davranamıyor sanırım :/
Ben bu bilgisayara 10.000TL ödemişim gelmiş 3K sat diyorsunuz sizin tepkiniz ne olurdu çok merak ettim.
Ben bu bilgisayara 10.000TL ödemişim gelmiş 3K sat diyorsunuz sizin tepkiniz ne olurdu çok merak ettim.
Ortalığı karıştırınca hoşunuza mı gidiyor? Merak ediyorum. Gidin fiyatları inceleyin ondan sonra konuya dahil olun iyi Sosyaller konuyu kilitliyorum.
Bakın ben bu bilgisayarı 2021 aldım siz gelmiş fiyatı 2022 değerlendiriyorsunuz o zamanın 2. el piyasası ile bu zamanın 2. el piyasası aynı değil lütfen konuyu uzatmayın...Gidip konu açmadan önce 2.el piyasasını araştırırdım hocam en azından rezil olmazdım. Ki araştırıyorum zaten
Fiyatları inceleyinmi :/ bence bana demek yerine gidip kendiniz bir bakın derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.