R5 2600 GT1030 sistem ne kadar eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz gidin 3000e koyun. Sonra başkasıda görsün ilana koyarken oda gitsin 2900e koysun. Sonra öteki görsün oda o fiyata koysun. Eee ne oldu son tüketicinin durumu?

Siz gidin 3000e koyun. Sonra başkasıda görsün ilana koyarken oda gitsin 2900e koysun. Sonra öteki görsün oda o fiyata koysun. Eee ne oldu son tüketicinin durumu?
Sallayın hocam tavsiye için açmış kendi bildiklerini yazıyor. Madem kendi bildigini yapacaksın neden konu açıyorsun.

Sallayın hocam tavsiye için açmış kendi bildiklerini yazıyor. Madem kendi bildigini yapacaksın neden konu açıyorsun.
Ben bu bilgisayara 10.000TL ödemişim gelmiş 3K sat diyorsunuz sizin tepkiniz ne olurdu çok merak ettim.

Baştan anlamalıydık hocam 8600TL'ye 1030'lu sistem almasına. Uyanık davranıyor bir de fakat alırken davranamıyor sanırım :/
Ortalığı karıştırınca hoşunuza mı gidiyor? merak ediyorum. Gidin fiyatları inceleyin ondan sonra konuya dahil olun iyi forumlar konuyu kilitliyorum.

Ben bu bilgisayara 10.000TL ödemişim gelmiş 3K sat diyorsunuz sizin tepkiniz ne olurdu çok merak ettim.

Gidip konu açmadan önce 2.el piyasasını araştırırdım hocam en azından rezil olmazdım. Ki araştırıyorum zaten

Ortalığı karıştırınca hoşunuza mı gidiyor? Merak ediyorum. Gidin fiyatları inceleyin ondan sonra konuya dahil olun iyi Sosyaller konuyu kilitliyorum.

Fiyatları inceleyinmi :/ bence bana demek yerine gidip kendiniz bir bakın derim.

Gidip konu açmadan önce 2.el piyasasını araştırırdım hocam en azından rezil olmazdım. Ki araştırıyorum zaten

Fiyatları inceleyinmi :/ bence bana demek yerine gidip kendiniz bir bakın derim.
Bakın ben bu bilgisayarı 2021 aldım siz gelmiş fiyatı 2022 değerlendiriyorsunuz o zamanın 2. el piyasası ile bu zamanın 2. el piyasası aynı değil lütfen konuyu uzatmayın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı